Frisyrer,  Hår,  Pleie,  Stylingprodukter

Hårtriksene som hjelper for slunkne lommebøker

Jeg har kort hår, og jeg må gå til frisøren hver 6. uke hvis jeg vil holde frisyren min ved like. Jeg må innrømme at jeg synes det er litt slitsomt, selv om jeg kan gremmes over at frisyren er ute av fasong.

Jeg har heller ikke alltid råd til å legge igjen masse penger på klipp og farge hver 6.-8. uke hos frisøren, og derfor bruker jeg noen produkter som drøyer frisørbesøket et par uker til.

NEGLSAKS

Jeg har en liten neglesaks som jeg klipper av de tørreste tuppene av med. Så lenge frisyren er litt rufsete er det ingen (tror jeg da) som ser at det ikke er helt jevnt.

Der det er litt rette kanter, som for eksempel ved ørene, holder jeg saksen loddrett slik at du ikke klipper rett av med bruker spissen til å klippe “taggete” inn i håret.

ENGANGSHØVEL

Dette trikset lærte jeg av venninnen min Anette! Bruk en engangshøvel eller høvel uten gelremse på til å tynne ut nakken. Avslutningen blir også tynnet uten at du får skarpe kanter.

FARGET HÅRPUDDER

Det har kommer flere fargede hårpudre som dekker grå hår og ettervekst veldig godt. Denne fra L´Oréal Professionel er en av de beste jeg har prøvd. Den fordeler seg godt, og blir hverken klissete eller gir grått støv.

  • Hair Touch Up fra L´Oréal Professionell

FARGEOPPFRISKER

Fargeoppfriskere er helt genialt! For tiden bruker jeg flere slag som gir håret ulike fargenyanser. De dekker grå hår også, men du må selv være nøye med å massere produktet i hårrøttene. Fargen varer i 2-3 vask.

På bildet ser du resultatet etter at jeg har klipt, tynnet nakken og farget håret med Blonde Caramel Non-permanent Color fra Björn Axén. Fargen er mye jevnere, og de lyse, slitte stripene er mer dempet.

PLEIENDE MASKE

Hårmaske burde sikkert ha stått som nummer 1! Vil du holde håret frisk så lenge som mulig må du bruke maske jevnlig – også når du har kort hår! Det finnes mange typ masker, så få hjelp av frisøren din til å finne den rette for ditt hår.

  • Oil Reflection fra Wella.

Legg igjen et svar