Hår,  Pleie

Mine pleiefavoritter for håret

Jeg har testet utrolig mye innen sjampoer, balsamer, kurer, oljer og masker som skal gjøre underverker for håret. Det er absolutt veldig mye som er bra, og som jeg absolutt kan anbefale til andre om noen spør.

Men det siste året har jeg testet ut en del nyheter som jeg har satt ekstra pris på! Felles for dem er at de alle gir meg en form for spafølelse. Både på grunn av de nydelige duftene og virkningen de faktisk har på håret mitt.

Jeg har rett og slett spart på noen av emballasjene i flere måneder, i tilfelle jeg fikk laget en sak om dem.

Oljer og oljeseum er rene SOS-produkter for tørt og pistrete hår, og derfor bruker jeg det veldig ofte når jeg gjør hårstyling. Påfør i håndkletørket hår, og føn håret med en børste. Jeg lover håret blir sunnere, blankere og tykkere allerede første gang.

Ecru New York, Silk Nectar Serum: Lett serum med silkeprotein som styrker håret samtidig som håret blir blankt og ser sunt ut. Ekstremt drøyt, så husk å bruke lite nok produkt! Serumet er rå som base for føning, men det fungerer også når håret bare tørker av seg selv.

Oway, Glossy Nectar: Fungerer litt på samme måte som Ecru, men dufter litt mildere og er om mulig enda lettere. I tillegg får den håret til å tørke raskere ved føning.

Wella, Fusion Conditioner: Både sjampoen og balsamen er helt fantastisk! Sjampoen er så nærende at om du har dårlig tid så vil håret allikevel se flott ut uten balsam. Produktet inneholder aminosyrer fra silke som har en utrolig reparerende effekt på håret!

Wella Oil Reflections Light: Ok, denne er ikke ny, men har vært en av mine favoritter veldig lenge. Den har jeg alltid med i hårvesken min når jeg skal på shoot! Det er faktisk helt utrolig hvilken effekt den har på slitt og tynt hår. Om du føner oljen inn i håret (påføres i fuktig, håndkletørket hår) blir håret dobbelt så tykt. Håret ser både sunt, sterkt og glansfullt ut uten å bli fett!

Kérastase, Aura Botanica Bain Micellaire: Her kommer virkelig spafølelsen inn! For det første så dufter denne serien helt magisk!  Serien er fri for sulfater og silikoner, og inneholder høy konsentrasjon av oljer fra kokos, avokado, argan og solsikke. Som sagt, den dufter magisk, og håret føles veldig rent.

Kérastase, Aura Botanica Essence D´Éclat: De samme ingrediensene og duftene som sjampoen. Dette er en oljemist med superfin spray som fordeler seg veldig fint i håret. Igjen, her trenger du lite produkt få å få effekt! Passer perfekt for kort hår, men også tynt hår.

Oway Moisturizing Hair Bath: Denne serien fikk jeg presentert tidlig i sommer, og er superfan! Supermild hårvask med naturlige ingredienser som du kjenner og ser er bra for håret. Dessuten lukter den veldig godt. Sjampoen er så mild, men effektiv, at den fungerer godt som ansiktsrens uten å tørke ut huden. Det oppdaget jeg da jeg hadde glemt rensen min da jeg var på helgetur til hytta.

Oway Moisturizing Hair Mask: Som dere ser så er masken godt skviset. Størrelsen er super til å ha med seg på tur. Hotellsjampoer er som regel helt greie, men balsamene er av en eller annen grunn veldig ofte skikkelig dårlige. Da er denne perfekt å ta med. Bruk den som balsam, og når du vil ha mer effekt i håret lar du den sitte i cirka 10 min.

Björn Axén, Blond Caramel Non-Permanent Color: Dette er rett og slett en balsamkur som gir blondt hår en dus karamelltone. Den er også fin om du har striper i håret som begynner å bli litt for lyse, og trenger å tones litt ned. Det er det jeg har brukt den til. Men her om dagen bare testet jeg den på mitt kaldbrune hår, og faktisk ga den håret mitt litt varme.

Matrix Biolage Re-Hab Clay Mask: Den beste hårmasken jeg noen gang har prøvd! De er altså helt rå! Serien er basert på naturlige ingredienser, men jeg tror det må være leiren som gir den sin ultimate effekt! Håret blir mykt, får fylde, glans og veldig rent.

The Body Shop, Fuji Green Tea, Cleansing Hair Scrub: Jeg trodde håret mitt ble rent etter hver eneste vask, men det gjør det ikke! Jeg bruker mye voks, paste, spray og tørrsjampo, og det er klart at det fort setter seg igjen en del rester. En omgang med denne gjør underverker. Påfør skrubben kun på halve håret, så både ser og kjenner du den store forskjellen!

LES MER OM HÅRSKRUBB HER!

Legg igjen et svar