Frisyrer,  Hår,  Pleie

– Alle skandinavere kunne ha vært med i hvilken som helst hårreklame!

Det sier Schwarzkopfs globale hår- og stylingekspert Armin Morbach som jeg hadde æren av å intervjue i Stockholm før jul! Ja, og så burde du bli veganer! Armin er nemlig en ihuga veganer, og han klarte nesten å overbevise meg om at jeg skulle bli det samme. Da ville huden og håret mitt bli så bra at til og meg jeg kunne solgt hvilken som helst sjampo!

Og når jeg vet at mannen som sitter foran meg er 45 år og har hud som en 25-åring så er det nok noe i det!

Ok, så skal du kanskje ha en viss modell-look, men han mener faktisk at de fleste som bor i Skandinavia har så god hårkvalitet at det ikke hadde vært noe problem å trylle frem frisyrer som kunne solgt både fancy stylingprodukter og pleiende sjampoer.

– Generelt så henter jeg mest inspirasjon fra det jeg ser på gaten og i sosiale medier. Men da jeg gikk gjennom Stockholm i går ble jeg så inspirert! Så mange med fyldig, sunt og glansfullt hår. Dere trenger ikke style håret ihjel for at det skal se bra ut.

Og så har dere en veldig avslappet, men kul stil.  Dere tørr å ha en skarp lugg eller sette opp håret litt tilfeldig!

Jeg lurte jo selvfølgelig på hva grunnen til at vi her oppe i nord tydeligvis har så mye bedre hår enn andre steder. Jeg mener, vi har jo en tendens til å klage over tørt og pistrete hår. Men vi har kanskje blitt bedre til å pleie håret vårt?

– I Tyskland, hvor jeg komme fra, sliter mange kvinner med høye viker og tynt hår. De mister faktisk hår! Jeg mener bestemt at det har noe med forurensing, kosthold og levestil å gjøre. Dere har jo så ren luft sammenlignet med en del områder i Tyskland. Vannet er rent, dere er et veldig sporty folkeslag og maten dere spiser er av god kvalitet. Klart det har masse å si for både huden og håret. Produkter kan gjøre masse for håret ditt, men håret påvirkes veldig av hvordan du lever.

Ja, og så burde jeg bli veganer. Ost er visst det verste jeg kan spise, og det som er min special treat! Mye heller det enn potetgull! Jeg kan ikke bli veganer, men jeg bytter gjerne ut en del kjøtt! I alle fall for en periode….

Turen til Stockholm ble sponset i sin helhet av Schwarzkopf i anledning av lanseringen av Omegaplex i hjemmefargingsprodukter. Plex-teknologien har vært forbeholdt fargebehanlinger i salong en stund, men snart kan du nyte godt av teknologien hjemme på ditt eget bad også. Det skal jeg skive om litt senere!

Legg igjen et svar