Frisyrer,  Hår

Nå har jeg også hoppet på den rosa trenden!

Du har helt sikkert sett jenter med rosa hår i ulike varianter. De fleste av dem er blondiner som har laget en såkalt ombre der fargen gradvis går over til rosa i nederste del av lengden på håret. Ja, også har du garantert sett Line på TV som helfarger håret rosa.

Du tenker kanskje også det samme som jeg har tenkt at den trenden der kommer du ikke til å hekte deg på! Det er jo sånn som de unge holder på med! Men nå har jammen meg jeg også fått litt rosafarge i håret, og jeg synes trenden definitivt ikke bare for de unge! Den begrensningen setter du selv! Og så handler det selvfølgelig om stil og hvilken type du har lyst til å være!

Jeg har jo ganske kort hår, og i det siste året har jeg hatt veldig kort hår. Nå har jeg lyst på en liten forandring, og derfor har jeg spart håret litt slik at det skulle være litt mer å klippe i. Det er nemlig litt enklere å få til mer variasjon i fargevalg og klipp når det er litt lengde på overhåret!

Nå var håret min blitt skikkelig kjip, blast og damete, så jeg gledet meg skikkelig til å klippe av de “lange” lokkene mine. Da jeg kom ned til frisøren min, Yvonne på Hope Hair, mente hun at det var på tide at jeg fikk en litt sprekere fargeklatt i håret. Og hun hadde sett for seg rosa. Det ble det, og jeg er kjempefornøyd!

Jeg blir faktisk skikkelig glad av det! Det er faktisk bevist at rosa gjør deg gladere, i tillegg til at det fremhever femininitet. Så et ekstra tips er å ta på deg klær, tilbehør, leppestift eller lakk i rosa om du føler deg litt nedfor!

Rosafargen er en form for minicolor som varer i begrenset tid. For å få frem rosafargen bleker frisøren først de delene av håret som hun vil skal være rosa. Rosafargen vil gå ut forholdsvis raskt, og fargen går da over til bleket. Om jeg vil opprettholde rosafargen, eller kanskje gå over til en mer ferskenfarget nyanse må jeg dra ned til frisøren igjen om cirka tre uker for et nytt fargeskyll! Det skal jeg!

Selv med kort hår er det mange måter å style håret på! Om jeg er flink til å bruke forskjellige type stylingprodukter er mulighetene enda mer varierte! Her er tre måter der jeg kun har brukt paste og litt oljemist for blankhetens skyld.

Jeg kan også velge å vannkjemme håret, bruke olje eller gel for en wet-look og jeg kan lage krøller i det à la Bertine Zetlitz!

Legg igjen et svar