Lepper,  Makeup,  Øyne

5 superfine sminkeskrin – gi bort eller behold selv!

Jeg er veldig glad i sminkeskrin som har mange farger i seg, og bruker opp til flere samtidig. Hjemme på badet har jeg tre skrin som jeg har brukt i lang tid. De har ulike nyanser og temperaturer, og jeg bruker gjerne farger fra to eller alle tre skrinene samtidig når jeg sminker meg.

I jobbsammenheng har jeg mange paletter, noe som både er plassbesparende og praktisk.

Fargene jeg stort sett bruker på meg selv er brunt, grønt, gull, perle, svart og gråblå. Noen farger er matte mens andre igjen har masse skinn med mye pigment. Derfor bruker jeg dem litt om hverandre, alt etter humør, hvor mye tid jeg har og selvfølgelig hva jeg skal.

Denne høsten byr på noen superfine paletter. De gylne palettene som forlenger sommeren skrev jeg om i innlegget HER. Fargene i palettene som du ser i dette innlegget passer faktisk til de aller fleste, og er derfor superfine som gaver.

Her er noe for jenter i alle aldre, og selv om alle kan bruke dem så peker de nok stilmessig og aldersmessig ut av seg selv.

Olympia´s Wonderland Palette fra Lancôme

Lekne damer i alle aldre kan ikke annet enn å elske dette nyyyydelige skrinet fra Lancôme. Det er den franske, eksentriske designeren Olympia Le-Tan som har kreert dette fabelaktige skrinet. Stort speil, nydelig rouge og fine farger for både lepper og øyne. Elsk!

Palette 4 Couleurs Forest fra Clarins

Dette er en sofistikert palett som jeg synes passer veldig godt fremover nå. Jeg er generelt glad i grønt på øynene, og det er faktisk veldig mange som kan bruke nettopp nyanser av grønt. Fargesammensetningen er perfekt til sotede øyne, og om du fukter kosten med litt vann blir fargene ekstra intense og holdbare.

Naturally Glam Eye Shadow Kit fra Jane Iredale

Om du liker best naturlig sminke er dette skrinet absolutt noe for deg. Veldig naturlig sminke kan bli en anelse kjedelig, men om sminken har litt skimmer i seg eller har noe gyllent over seg blir resultatet så mye mer spennende – selv om det er naturlig. Jeg er generelt veldig glad i Jane Iredale sine produkter, og dette skrinet har du lenge!

Stort pluss for at basefargen er ekstra stor! Det er tross alt den du bruker mest av!

Jean-Michel Basquiat fra Urban Decay

Det er nesten litt synd at Urban Decay har så ungt uttrykk på sine produkter, for dere voksne damer der ute burde faktisk ta en titt på dette merket. Jeg har flere favoritter fra UD! Denne paletten er helt nydelig i fargene, og de er svært pigmenterte. Det vil si at de sitter veldig godt på i tillegg til at skyggene vil være veldig drøye.

Kosten er også kjempegod, og i andre merker kunne den ha kostet nesten det samme som dette skrinet!

Couture Variation Collector Nothing is Forbidden fra YSL

Dette er egentlig en klassiker av et skrin! Det er litt mye glitter og stas, men skrinet er ganske anvendelig allikevel. Om du har et par matte baseskygger fra før er dette skrinet superkult for deg som har lyst til å teste ut litt. Bruk skyggene som detaljer i øyekroken, under bryn, som linerere eller for å understreke en sotet look du har skapt med matte farger!

Virkelig elsker dette skrinet!

Legg igjen et svar