Lepper,  Makeup,  Tester

Test av høstens leppefarger

Disse leppestiftene har jeg testet, og her ser du hvordan de faktisk ser ut på leppene! Fargene er litt mer mettet i virkeligheten – alltid vanskelig å fange farger på foto. Jeg har testet 13 forskjellige leppefarger i rød- , rosa og plommetoner.

I dag får du se rødfargene, i morgen kommer de i rosa og på lørdag viser jeg de mer dramatiske plommetonene.

Jeg er egentlig skikkelig feig når det kommer til leppestifter! Jeg går alltid for de naturlige glossene med hint av rosa eller fersken. Men etter å ha testet disse leppestiftene fikk jeg virkelig lysten til å gå med leppestift med ordentlig farge.

Kluet er faktisk å påføre nok farge, og selvfølgelig sørge for at huden rundt er jevnet med foundation og concealer.

SISLEY PHYTO-LIP TWIST MAT/17

Rosarød i fargen, kremete konsistens, og selv om den er litt matt har den allikevel  glans. God å ha på leppene, og på grunn av blyantformen er den veldig enkel å påføre.

CHANEL ROUGE ALLURE/152

En av de beste konsistensene jeg har prøvd på lenge. Leppestiften som påføres med applikator føles som fløyel, og leppene føles ikke tørre selv om den sitter godt på og er litt matt.

GIORGIO ARMANI LIP MAESTRO/407

Veldig tett og kraftig farge som er mye rødere enn på bildet. Fargen sitter som støpt, men føles litt klam på leppene. Blant de røde synes jeg at denne var minst enkel å påføre, både på grunn av den veldig mettede fargen og konsistensen som er matt og litt tørr.

YSL ROUGE PUR COUTURE THE MATS/213

Denne liker jeg! Den er ganske oransje, men har rett temperatur. Selv om den er matt er den behagelig å ha på leppene, og den er god å påføre.

CHANEL ROUGE ALLURE VELVET/57

Fargen er rødoransje, og veldig dekkende. Leppestiften er enda med dekkende og litt kaldere i fargen enn hva som kommer frem på bildet, noe som er mye penere. Den er behagelig på, nærmest som pleie.

Legg igjen et svar