Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Lepper Makeup

Før og etter – fyldigere lepper uten filler

on
1. februar 2018

Fyldige lepper er jo veldig fint, og derfor har det også blitt ganske populært å fylle leppene med hyaluronsyre, eller filler om du vil. Mange av terapeutene er kjempeflinke, og utfører naturlige arbeider som gjør at leppene virkelig blir vakre og sensuelle. Men det er også altfor mange lepper der ute som etter min mening har mer enn naturlig fylde.

Derfor tenkte jeg at jeg skulle vise deg hvordan du kan jukse deg til litt fyldigere lepper med pleie og sminke. Produktforslag nederst i saken.

SLIK GJØR DU:

FØR: Ja, sånn så leppene mine ut først! Skal innrømme at jeg har gått inn for å gjøre dem litt tørre med flassende flak.

Det første du må gjøre er å skrubbe leppene dine! Nå har jeg valgt en sukkerskrubb med litt peppermynte i som setter i gang blodsirkulasjonen litt ekstra. Skrubben tar bort tørre skorper slik at huden blir jevnere og tar til seg plumpende pleie.

Velg en god leppebalm med mye pleie fra planteoljer og fuktbindere som du lar virke en god stund før du påfører leppestift. Unngå balmer der vann står oppført høyt oppe på ingredienslisten.

En highlighter og/eller en concealer langs leppekonturen fremhever leppene enda mer, og fjerner eventuelle pigmentflekker og røde merker fra for eksempel sprengte blodkar som forstyrrer fasongen på leppene.

Nå er det jo så mange varianter av leppestifter, men når du vil ha større lepper skal du unngå de helt matte. Finn en leppefarget leppestift som har litt rosa eller fersken i seg, og som ikke er for kald, mørk eller lilla. Denne fra Chanel er en blanding av leppestift og gloss, og er ganske dekkende.

Om du har litt smale lepper kan du utvide leppekanten med en halv millimeter med en hudfarget leppeblyant. Det er ikke nødvendig å tegne opp hele leppa, men  om du synes overleppa er litt smal tegner du kun på den.

Til slutt topper du leppene med en lysere lipgloss med mye skinn og eventuelt perlemor eller fint glitter. Konsentrer deg om den tykkeste delen av leppene først, jevn så glossen ut mot leppekanten.

PRODUKTER

  • Lush, Mint Julips
  • Guerlain, Super Lips
  • Chanel, Rouge Allure Ink, Amoureux
  • YSL, Touche Éclat
  • Mii Cosmetics, Luscious Lip Liner, Bliss
  • Mac Cosmetics, Mineralise Glass, Lap Dog
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT