Lepper,  Makeup

Før og etter – fyldigere lepper uten filler

Fyldige lepper er jo veldig fint, og derfor har det også blitt ganske populært å fylle leppene med hyaluronsyre, eller filler om du vil. Mange av terapeutene er kjempeflinke, og utfører naturlige arbeider som gjør at leppene virkelig blir vakre og sensuelle. Men det er også altfor mange lepper der ute som etter min mening har mer enn naturlig fylde.

Derfor tenkte jeg at jeg skulle vise deg hvordan du kan jukse deg til litt fyldigere lepper med pleie og sminke. Produktforslag nederst i saken.

SLIK GJØR DU:

FØR: Ja, sånn så leppene mine ut først! Skal innrømme at jeg har gått inn for å gjøre dem litt tørre med flassende flak.

Det første du må gjøre er å skrubbe leppene dine! Nå har jeg valgt en sukkerskrubb med litt peppermynte i som setter i gang blodsirkulasjonen litt ekstra. Skrubben tar bort tørre skorper slik at huden blir jevnere og tar til seg plumpende pleie.

Velg en god leppebalm med mye pleie fra planteoljer og fuktbindere som du lar virke en god stund før du påfører leppestift. Unngå balmer der vann står oppført høyt oppe på ingredienslisten.

En highlighter og/eller en concealer langs leppekonturen fremhever leppene enda mer, og fjerner eventuelle pigmentflekker og røde merker fra for eksempel sprengte blodkar som forstyrrer fasongen på leppene.

Nå er det jo så mange varianter av leppestifter, men når du vil ha større lepper skal du unngå de helt matte. Finn en leppefarget leppestift som har litt rosa eller fersken i seg, og som ikke er for kald, mørk eller lilla. Denne fra Chanel er en blanding av leppestift og gloss, og er ganske dekkende.

Om du har litt smale lepper kan du utvide leppekanten med en halv millimeter med en hudfarget leppeblyant. Det er ikke nødvendig å tegne opp hele leppa, men  om du synes overleppa er litt smal tegner du kun på den.

Til slutt topper du leppene med en lysere lipgloss med mye skinn og eventuelt perlemor eller fint glitter. Konsentrer deg om den tykkeste delen av leppene først, jevn så glossen ut mot leppekanten.

PRODUKTER

  • Lush, Mint Julips
  • Guerlain, Super Lips
  • Chanel, Rouge Allure Ink, Amoureux
  • YSL, Touche Éclat
  • Mii Cosmetics, Luscious Lip Liner, Bliss
  • Mac Cosmetics, Mineralise Glass, Lap Dog

Legg igjen et svar