Behandlinger,  Kropp,  Tester

Detox på Body & Soul Spa – jeg har testet!

Verdens mest hjertelige smil og omsorgsfulle vesen møter deg når du åpner opp døra til den lille salongen Body & Soul Spa i Bygdøy Allé. Hun heter Nina Kristine Ødegård, og er en virvelvinden av en dame. Jeg har hatt æren av å besøke salongen hennes et par ganger!

– Velkommen! Å, så hyggelig å se deg, sier hun på sin litt avslepne dialekt. Denne dama vil deg bare vel!

Nina Kristine har holdt på innen frisørfaget i 30 år, og hun har drevet flere salonger i ulik størrelse. Men nå har hun funnet seg til ro med denne lille perlen av en salong der du kan få hårspa og ny frisyre med økologisk hårfarge (les mer om det her).

Men dama kan tilby så mye mer, så her kan du også få den fineste manikyr, skrumpet inn noen centimeter med hennes supermaskin, få ansiktsbehandlinger og løst opp stive muskler!

Når jeg bruker ordet detox så er det flere grunner til det. Lill lenger ned i teksten kan du lese om detoxbehandling for kropp, Body & Soul Spa detoxer håret og huden din. Body & Soul Spa er nemlig en såkalt “grønn salong”. For etter mange år som frisør fant Nina Kristine ut at hun ville bytte ut de tradisjonelle hårfargene med mer miljøvennlige og ikke minst hudvennlige hårfarger.

Selv sier hun at hun kan takke sitt øko-valg for at hun fortsatt er i bransjen som hun elsker. Organic Colour System som hun bruker til å farge håret med består nesten bare av naturlige ingredienser. I stedet for sterke lukter som brenner i nesa og dunster som svir i øynene lukter hårfargen lakris og mild sjampo.

Hud- og kroppsbehandlingene er også av det naturlige slaget, så her har hun tenkt helhetlig.

Når du løfter blikket opp så ser du den lille hemsen der hun har behandlinger. Den er altså så idyllisk og koselig. Her kan du få den beste massasjen for deg, ansiktsbehandlinger som får huden til å gløde igjen og supermaskinen Slimwave Plus. Og den har jeg testet!

Slimwave Plus er en avansert lymfedrenasjemassasje med kopping der man bruker vakuum og trykk for virkelig få avfallsstoffene ut av kroppen. Lymfene blir først stimulert, og til slutt dreneres avfallsstoffer og fettstoffer ut. Behandlingen får i gang prosesser i kroppen, og får blant annet lymfene til å jobbe raskere slik at de renser kroppen bedre.

Her er det ingen ultralyd, laser eller radiobølger, noe Nina Kristine mener er bra fordi det kan forstyrre indre organer.

Jeg har testet lymfebehandlinger mange ganger, og virkelig elsker det! Denne maskinen er intet unntak! Vi konsentrerte oss om mage og rygg, og etter kun en behandling gikk jeg ned 3,5 cm nederst på magen, 2 cm midt på og 1 cm under ribbeina.

Om du virkelig vil ha de store resultatene må du ta flere behandlinger over litt tid. Men jeg må si meg imponert med mitt lille resultat! Det gøyeste var at resultatet av bare denne ene gangen varte i mange uker!

Det er ikke så godt å se forskjellen på et bilde (selv om jeg ser det), men jeg lover at du merker stor forskjell! Kroppen føles jo så utrolig lett, huden er fastere og klærne ble også løsere.

Legg igjen et svar