Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Hår Tester

Jeg har testet økologisk hårfarge!

on
18. mai 2017

For et par uker siden besøkte jeg salongen til Nina Kristine Ødegaard, Body & Soul Spa som ligger i Bygdøy Allé! Det er er et yndig, lite krypinn av en salong med frisør og negldesign i første etasje. Om du går opp den lille trappen kommer du til en superkoselig hems med behandlingsrom med søte gardiner og litt utsikt over hva som skjer i gaten utenfor. Her kan du blant annet oppleve balinesisk massasje!

Men jeg var der for å oppleve hårfargen Nina bruker, og den er faktisk hele 95% naturlig der 75% er av økologisk opprinnelse. Og det er jo kult! Nina har vært i bransjen i over 20 år, og av ulike grunner har hun valgt å gå for et grønnere alternativ.

Jeg vet jo at det forskes mye innen hårfarge, og at de mer naturlige variantene har blitt veldig mye bedre enn hva de var for noen år siden. Men jeg må innrømme at jeg har lurt på om fargen faktisk har vært like bra som sine mer syntetiske konkurrenter.

Det kan jeg med hånda på hjertet si at det er det! Nå har det gått to uker og mange vasker siden jeg farget håret, og jeg er fortsatt like fornøyd. Dekker grått hår, gjør den også, og det er et must for meg!

Så hva er egentlig forskjellen på vanlig og naturlig farge? Det første du merker er lukten! Nei, det lukter over hodet ikke gress og jord! Det lukter mild sjampo og lakris! Dessuten hverken svir eller klør det i hodebunnen under fargingsprosessen.

Organic Colour System er altså nedbrytbar og inneholder ikke giftstoffer som er farlig for deg eller naturen. I stedet for ammoniakk brukes sitrussyrer som ikke skader skjellagene. Fargen gir også pleie til håret samtidig, og inneholder ekstrakter fra hvete, soya og andre planter som “reparerer” håret mens den virker. På grunn av produktets oppbygning brukes kun 0,4 og 0,6 % av det stoffet som penetrerer fargen inn i håret – mot t 4-8% som er vanlige.

Fargen er fortsatt like fin, men det er en ting som jeg merker er litt forskjellig fra alle andre hårfarger jeg har testet, og det er at den ikke er fullt så glansfull som sine konkurrenter. Det gjør ingenting, og det gir håret en egen look – litt på samme måte som om man velger en leppestift med mye eller lite skinn i!

Men det er et aspekt som gjør at jeg synes dette er så bra, og det er at frisøren slipper å stå i dunsten, jeg slipper kløe og sterk lukt, og produktet er naturlig slik at det skader hår og miljø mindre enn syntetisk varianter.

Gjør oppmerksom på at fargebehandlingen var sponset!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT