Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Base Hudpleie Makeup

Forsmak på høsten – geniale produkter med fokus på hud!

on
8. august 2017

I klesbutikkene kan du allerede nå shoppe siste skrik for høsten. Høstnyhetene på beauty henger stort sett litt etter, og selv om du allerede nå kan få smakebiter på hva som kommer til høsten blir det aller meste lansert om en til tre uker fra nå.

Denne høsten vil jeg si står i innovasjonens tegn. Det kommer altså så mange nye kule produkter, både i funksjon og bruksområder. Tidligere i sommer skrev jeg om VV-cream som er skjønnhetsprodukter for underlivet.

Men denne høsten kan by på peeling på spray, peeling for hår, touch up SPF på spray, enda flere vannaktige konsistenser, multiprodukter, kamelon-teksturer som gir to i ett-produkter og parfymer som må ristes før bruk.

Det har lenge vært fokus på hud innen beauty, men jeg føler at trenden er bare enda sterkere nå. Det optimale er jo å ha så flott hud at du skal bruke så lite sminke som mulig, og derfor er produktene innen sminke og hudpleie laget for å gjøre huden så pen og naturlig som mulig.

Det kommer produkter som gjør det enklere for deg å få fin hud med enda flere produkter som gjør hudpleien som du skulle ha gjort på dagtid for deg mens du sover, superrenser, hurtigkurer og tre i ett-produkter.

Høstens sminke får frem det beste i huden din, tilfører masse naturlig glød og fukt, gir no-makeup-resultat og sitter dønn fast på huden absolutt hele dagen. Det kan ikke bli bedre!

RENS

Det viktigste du kan gjøre for huden din er å rense den hver eneste dag! Høstens lanseringer gjør både rens og eksfoliering (noe du bør gjøre minst en dag i uken) supereffektivt, og fjerner både sminke og giftstoffer.

  • Urban Decay, Meltdown Makeup Remover: Sminkefjerner med kun tre ingredienser! Spray på huden, vent litt og fjern!
  • Biotherm, Skin Oxygen Depolluting Cleanser: Rensegel som skummes opp!
  • Kiehl´s Cucumber Herbal Conditioning Cleanser: Rensegel som også fukter!
  • Juice Beauty, Stem Cellular, Exfoliating Peel Spray: Fjerner døde hudceller på et blunk! Spray, masser inn og vask av!

PLEIE

Høstens hudpleie jobber for deg på natten, har multifunksjon, fjerner forurensing fra huden og har fokus på antiage.

  • Dermalogica, Nightly Lip Treatment: Den har som mål å redusere linjene du har fått rundt munnen blant annet på grunn av røyking og soling.
  • Nouri, Vital Unifier: Multiprodukt som prepper huden etter rens og setter sminken din.
  • Sothys Detoxifying Youth Serum: Gir glød til deg som opplever at huden er grå fordi du sitter mye foran PC, bor i by, sover for lite eller røyker.
  • Klairs, Midnight Blue Youth Activating Drop: Strammer opp huden din i mens du sover.
  • Thalgo, Prodige des Océans Le Masque: Pumper oksygen fra alger og fukt inn i huden på 5 minutter, men du kan også sove med den!

SMINKEN

Huden skal være så naturlig som mulig, men allikevel perfekt. De nye foundationene er en fortsettelse fra tidligere med lette konsistenser og cushoner, men disse skal virkelig sitte godt på huden. Dessuten skal huden ha naturlig glød med friske kinn.

Urban Decay, Naked Skin, The Illuminizer Translucent Pressed Powder: Lett pudder med lysreflekterende effekt.

YSL, Le Compact Encre de Peau: Pudderfoundation som faktisk ikke føles tørr!

YSL, All Hour Foundation Encre de Peau: Laget for å tåle en natt på byen, men den holder også hele dagen i gjennom.

Jane Iredale, Pure Pressed Blush: Frisk tyggegummirosa rouge med litt skimmer.

Urban Decay, Velvetizer: Pudder som du blander i foundation for et fløyelsmykt resultat.

Sisley, Instant Éclat: Primer som gir perfekt glød til huden uten at huden føles blank.

Elizabeth Arden, Cool Glow: nærmest flytende rouge som blir en del av huden. Sitter så godt at den tåler alle klemmer du får den dagen.

Giorgio Armani, My Armani to go The Cushion: Superlett, byggbar foundation du kan ta med deg i vesken for en touch up.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT