Ansikt,  Behandlinger,  Kropp

Badstue + kjølig sommerkveld = en rå duftopplevelse!

Hver gang vi er på hytta tar vi badstue! Jeg har egentlig ikke vært så trent til å ta badstue, og har derfor tålt varmen litt dårlig. Nå har jeg blitt litt seigere, og jeg sitter igjen med en utrolig god følelse etter å ha svettet ut masse “gørr”, som jeg kaller det.

Aller best liker mannen min og jeg å ta badstue når det regner. Etter hver økt i badstuen legger vi oss på terrassen et minutt eller to (alt etter hvor kaldt det er) slik at regnet masserer huden. Det gir rett og slett en lykkefølelse!

Forresten, visste du at 30 minutter i sauna tilsvarer 30 minutter moderat trening? Det er ekstra digg å tenke på!

En annen effekt som jeg setter ekstra stor pris på er at sansene mine skjerpes litt ekstra når jeg tar badstue! Kroppen blir rett og slett mer mottakelig! Som dere vet så er jeg veldig glad i dufter, og etter en runde i badstuen bruker jeg alltid en rekke produkter med gode dufter i.

Jeg starter allerede inne i badstuen med å tilføre for eksempel eukalyptus til vannet som helles over steinene. Ute i “relax”-rommet vi har utenfor badstuen vår tenner vi alltid et duftlys, og i dusjen velger jeg dusjsåper som lukter ekstra godt.

Så kommer alt jeg smører og sprayer på huden etterpå! Jeg er overhodet ikke redd for at noe skal krasje i dufter så lenge duftene er behagelige og med naturlig opphav! Sist gang gikk jeg for denne samlingen!

Aller først sprayet jeg ansiktet med Thalgo sin Éveil á la Mer som minner om sjøbris! Denne misten brukes som første trinn i Thalgo sine behandlinger.

Her har jeg spart en tube med ansiktskrem fra Sisley som både har en nydelig roseduft og en rågod konsistens.

Denne toneren fra Cinq Móndes er en av mine favoritter! Den rett og slett både dufter og kjennes ut som blomsterregn! Jeg sprayer den  håret, på kroppen og litt i ansiktet.

Så smurte jeg kroppen inn med denne oljen fra Malaya. Den har blitt en ny favoritt, både fordi den dufter aldeles nydelig av sitrus og blomster og smelter raskt inn i huden uten å klisse.

Så til slutt en aldri så liten sneak peak for september! Måtte bare, og denne kan du virkelig glede deg til! Cuir Zerzura fra Armani Privé passer til begge kjønn, så her må du og kjæresten krangle litt om duften. Inspirert av en mystisk oase i Sahara med duften av lær, trær, blomster, krydder og vanilje.

Så kommer min lille hemmelighet! For etter at du har smurt og sprayet deg lenge og vel skal du gå ut i den kjølige luften! Alle duftene eksploderer fordi mange av molekylene frigjøres i kjølig luft. Det er en nydelig sanseopplevelse som du bare må teste!

De litt tyngre molekylene sitter igjen i varmen på huden. Da jeg satt på trappen utenfor badstuen vår i den kjølige sommerkvelden lukket jeg bare øynene og dro inn alle duftene som lå og svirret i luften, men også luktet på den varme huden min og på duftene som hadde satt seg morgenkåpen min!

Virkelig en nydelig sanseopplevelse som du bare må prøve!

Gjør oppmerksom på at alle produktene er mottatt av leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering!

Legg igjen et svar