Ansikt,  Makeup

Gylne favoritter

Min favorittfarge er gull! Gull er liksom klassisk og vågalt, jordnært og luksuriøst på samme tid. Om du bytter ut dine svarte boost med et par gullsko eller den store håndvesken med en clutch i gull blir antrekket festpreget med en gang, selv om du bare har jeans og t-skjorte på deg.

Det samme gjelder med sminken din! Påfører du litt gull på kinnbeina, på leppene, i øyekroken, på kragebeinet eller på vippene løftes sminken til fest på null komma niks.

Gull er veldig dekorativt og iøynefallende, og du ser en gullfarget gjenstand på lang avstand. Selv om du ikke ville brukt gull på deg selv blir du allikevel trukket mot det, selv om det kun er snakk om en liten stripe på en vegg eller et produkt. Jeg trekkes i alle fall veldig mot gull og andre gylne toner, nettopp fordi jeg synes det er så lekkert og for at det gir meg energi.

Ikke bare ser gull og de andre edle metallene veldig attraktive ut. De har faktisk en funksjon i kroppen din også, og både renser, beskytter, roer ned og gir cellene nytt liv. Jeg har plukket ut noen av mine gylne favoritter, både nye og veldig gamle! Og ja, vi snakker luksus!

Julisis, Eyemulsion: En nydelig øyekrem som faktisk inneholder diamantessens, kobber og jern som virker oppstrammende og gir masse liv til huden rundt øynene. Øyekremen inneholder også blant annet aloe vera og jojoba som virkelig gir næring til den tynne huden samtidig som hovne dempes.

Guerlain, Aqua Allegoria Tiaré Mimosa: Denne parfymen finnes ikke lengre, annet i Guerlains flaggbutikk på Champs-Élysées i Paris. Der finnes nemlig alle parfymene som Guerlain har laget, og det er ikke rent få siden de faktisk er verdens eldste parfymehus. Hver vår kommer det nemlig nye Aqua Allegoria-dufter. Noen får lov til å bli, men de fleste forsvinner. Den er en av mine absolutte favorittdufter, og det er et sikkert vårtegn når jeg tar den frem om våren. Den dufter av tiareblomst, mimosa, sitron, rosa pepper, musk og vanilje, noe som gjør den fruktig, eksotisk og frisk på en gang.

Oribe Balmessence: Altså, krukken er så utrolig vakker, og siden den er flat går den i den smaleste vesken. Men den er også utrolig god, og den sitter på leppene veldig lenge. Balmen inneholder pleiende oljer fra camelia, jojoba og appelsin samt vitamin E som er kjent for sine mykgjørende egenskaper.

Elizabeth Arden, Ceramide Capsules: Dette er en klassiker av et serum, men den fikk en forbedret formula i vinter. Siden produktet er i små kapsler inneholder de faktisk ikke konserveringsmiddel, i tillegg til at de kan dytte inn ekstra masse næring inn i hver kapsel. Serumet trekker veldig raskt inn i huden, og hjelper på fine liner og slapp hud.

YSL, Vinyl Couture Mascara, Gold: Jeg var på lansering av denne maskaraen i Paris for halv annet år siden, men lanseringen i Norge ble stoppet. Du har hittil kun fått den i utlandet, men til høsten finner du den i norske butikker også. Jeg synes den er utrolig lekker, og det er superfint å legge den ytterst på tuppen av maskarasvarte vipper. Du kan også velge å legge den på de nedre vippene mens overvippene er svarte.

Sisley, Sisleÿa L´Intégral Anti-Âge Eye and Lip Contour Cream: En lekkerbisken av en krem som gjør at du våkner opp om morgenen med overraskende myk og fyldig hud. Den lille applikatoren ruller ordentlig slik at du får drenert bort overflødig væske. Siden metallet er kaldt føles den utrolig godt på huden i tillegg til at den demper hovenhet. Kremen er proppet med plantekstrakter som pleier, drenerer og strammer opp. Den kommer i september.

Legg igjen et svar