Base,  Looks,  Makeup

Slik sminker du naturlig glød!

Jeg har vært så heldig å få gjøre sminke, hår og styling til Kashmina sine inspirasjonsbilder for våren! Kashmina er norsk design, og alle plaggene er laget av kasjmirull i fantastisk kvalitet! Blant favorittplaggene mine er jumpsuiten og morgenkåpen som også kan brukes som en kardigan. Du kan finne dine favorittplagg på www.kashmina.no.

Foto: Veronica von Clemm

Jeg har en forkjærlighet for å perfekt, men naturlig hud med glød! Jeg elsker å fremheve fargene som allerede finnes i huden, og ikke minst få frem alt av glød.

Det jeg ikke liker er fullmatt hud med overdreven strobing eller contouring. Det er bare ikke pent, uansett hvordan man snur og vender på det! Du må gjerne kjøre på med knalle lepper eller fargerik øyesminke, men huden skal være ekte, men så optimalisert som mulig!

Jeg mener at alle kan få til fin hud ved å bruke de riktige produktene. Det hjelper selvfølgelig å ha en så fin hud som modellen har her. Det er selvfølgelig også det aller første du trenger å gjøre noe med for å kunne få en pent sminket hud. Men det finnes alltid noen gode triks!

Første bud er å gi huden god pleie med en skikkelig rens, en god skrubbings slik at huden er fri for tørr hud, og til slutt serumer og kremer som er tilpasset din hud. Huden må være gjennomfuktet!

Under ser du produktene jeg har brukt på huden hennes, og på Instagram ser du en liten videosnutt på hvilke bilder jeg har brukt på øyne, lepper og negler også!

  • Jeg startet med å gi huden en ekstra boost med fukt, og til det brukte jeg Académíe Hydro-Matifying Fluid. Den gir masse fukt samtidig som den matter ned huden.
  • Deretter la jeg på primeren Perfect Canvas fra Ren. Den gjør huden jevnere, og faktisk er “the magic trick” for å få en så fin hud som mulig. Ja, bortsett fra rens og skrubb!
  • Nå var jeg så “gærn” at jeg brukte to primere. Luminizer Primer fra Dr. Brandt jevner porer i tillegg til å tilføre huden den spesielle gløden jeg er ute etter. Perfect Canvas legger jeg over hele ansiktet, mens denne legger jeg mest på kinn, nese og hake.
  • Først etter alle disse produktene bruker jeg foundation. Jeg digger Les Beiges Healthy Glow Foundation fra Chanel, fordi den gir huden det som står på flasken! Legg et tynt lag, for mer trengs ikke. Denne har også litt gyllen farge i seg som jevner pigmentering og tar brodden av vinterblek hud. Du kan også legge den i øyekroken for å fjerne det blå!
  • Det er et produkt som ikke er med på bildet, men som jeg alltid bruker. Det er Touche Éclat fra YSL. Den bruker jeg etter foundation og eventuelt concealer som fjerne blå ringer. Jeg legger den som en sol rundt øynene, og klapper den utover med fingeren til den er totalt blendet inn i huden. Det gir et fint opplett til ansiktet, og spesielt øynene.
  • Fluid Sheer fra Giorgio Armani har vært blant mine favorittprodukter i årevis! Dette er rett også slett en flytende rouge som jeg dytter på kinn, lepper og øyne. Den gir en utrolig fin og naturlig glød til ansiktet!
  • Så legger jeg en flytende bronser på toppen av kinnbeina, over brynet, litt på neseryggen og på haketippen. Denne er fra Elizabeth Arden.
  • Til slutt sprayer jeg huden med fuktighetspray. Både for å sette sminken uten å bruke pudder, men også for å tilføre huden enda mer fuktighet og glød! Caudalíe sin Beauty Elixir er blant mine favorittsprayer! Den dufter nydelig og inneholder mange nærende godsaker for huden.

Legg igjen et svar