Ansikt,  Sol

7 solkremer for ansiktet med fordeler

I går skrev jeg om at du ikke kan basere deg på SPFen som er i sminke og dagkremer. Om du skal være ute i solen store deler av dagen så er det ordentlige solkremer som gjelder. Det er ikke dermed sagt at de kun skal gi vanlig solbeskyttelse. Vi vil også at de skal ha en merverdi, og gjerne i form av antiage-fordeler.

Her har du sju solkremer for ansiktet som gir god beskyttelse samtidig som du får noe mer på kjøpet! Dette er solkremer som jeg kunne ha brukt hver dag hele året igjennom for å forebygge linjer og pigmentflekker fordi konsistensene er så bra.

Les mer om hvorfor jeg bruker solkrem hver dag hele året igjennom HER!

Sothys, Sensitive Zones Fluid SPF 50: Hypoallergenisk solkrem med lett konsistens. Inneholder forkalkede alger som bekjemper infrarøde stråler, solsikkeekstrakt som styrker hudens naturlige beskyttelse og Celligent som optimaliserer cellefunksjoner.

Singuladerm, Xpert Sun Supreme SPF 50: Med nytt type filter som er utviklet fra fotobiologisk forskning, og forvandler hudens egen naturlige beskyttelse til et bredspektret foto(lys)beskyttende skjold. Egner seg spesielt godt om du har pigmentering etter graviditet, kuprose, arr og lignende.

Environ, Alpha Day Lotion SPF 15: Med AHA-syrer i form av melke- og glykolsyre som fjerner døde hudceller og hindrer melaninet å danne pigmentering samtidig som den beskytter huden mot sola.

Declaré, Sunsenitive Anti-Wrinkle Sun Cream SPF 50: Gir masse fukt og næring til huden i form av blant annet vitamin E og glyserin som forebygger fine linjer og gusten hud. Inneholder også ingredienser som beskytter cellene, og forebygger pigmentering.

Zo, Oclipse Daily Sheer, SPF 50: Med et leveringssystem som booster huden med beskyttende antioksidanter i 12 timer. Beskytter DNAet i cellene, minimerer inflammasjon i huden som kan oppstå ved soling. Kremen gjenoppretter fuktbalansen i huden, er lett mattende, og justerer hudtonen uten å gi farge.

Dermalogica, Dynamic Skin Recovery, SPF 50: Med polypeptid som kombinerer glukosamine og soya for å stimulere kollagenproduksjonen slik at huden får spenst samt hvit te som bekjemper frie radikaler som bryter ned huden.

Klairs, Mid-day Blue Sun Lotion SPF 40: Den lyseblå fargen kommer fra urten Guaiaculene som blokkerer direkte varme fra solen slik at huden ikke blir for overhopphetet. Guaiaculene regenererer nye hudceller, roer ned og beroliger rød og skadet hud. Blåfargen demper også det røde i huden. Kremen har en mattende effekt.

Legg igjen et svar