Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Base Makeup

Derfor bør du bruke en highlighter

on
12. juli 2017

Om du måtte velge mellom en highlighter og et pudder, så hadde det ikke vært noen tvil! Det måtte bli highlighteren. Den gjør deg nemlig litt yngre!

En highlighter har nemlig den motsatte effekten av pudder. Den fremhever gløden du har i huden i tillegg til å gi et løft til både kinnben og øyeben. Rent optisk får du et aldri så lite ansiktsløft!

Jeg vet highlighter kan være litt skummelt for mange, og jeg skjønner at det kan være litt vanskelig å vite hvordan du bruker den. Men i utgangspunktet skal du tenke at de skal legges på de høye punktene i ansiktet. Jeg ville startet med å påføre highlighteren på kinnbeina og på øyebeinet, og det kan du gjøre til hverdags også.

Om du vil gjøre noe ekstra når du skal pynte deg kan du påføre litt på neseryggen, litt over brynet, på haketippen og på overleppen i tillegg.

Disse highlighterene jeg har plukket ut i dag vil nok de fleste av dere tenke er til fest, men etter min mening kan de brukes når som helst, og spesielt hvis du føler deg litt dratt og sliten i ansiktet.

Det er mengden det kommer an på, og så lenge du ikke bruker mer enn et knappehode av den flytende sorten på hvert kinnbein så vil du bare se fresh og våken ut, og faktisk noen år yngre.

SÅ HVORFOR DET?

Når du er ung er huden plump og full av naturlig fukt og oljer. I tillegg til at huden er fri for rynker og pigmentflekker og er fyldig, så er det glansen i huden som gjør at huden ser ung ut. Og det er vel det vi vil etterstrebe?

Jeg bruker både flytende/krem og tørr highlighter om hverandre, men for en naturlig hverdagseffekt skal du gå for en flytende/krem variant.

  • Clinique Chubby Stick Sculpting Highlight
  • Mac Strobe Cream Hydrant Lumineux
  • Armani Fluid Sheer
  • Makeup Store Strobe Glow
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT