Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Base Lepper Makeup Negler Øyne

Sminken som gjør deg sexy i høst – 3 ulike stiler!

on
29. september 2016

Som makeupartist blir jeg jo helt sjuk når det kommer ny sminke for sesongen. Det lages altså så mye lekkert, og jeg klør i fingrene til å teste ut det som er nytt.

Her har jeg samlet et utvalg av høstfavoritter fra tre av de mest kjente merkene – Chanel, Yves Saint Laurent og Dior. Lookene er veldig forskjellige, men supersexy på hver sin måte.

DIOR

Det er noe frekt med nyanser av plomme og lilla, samtidig som det har en viss nostalgi over seg som henger igjen fra 20- og 30-tallet. Det glade 20-tallet var tiåret da skjørtelengden gikk oppover, og livet var en fest. Det trange 30-tallet bar preg av børskrakket i 1929, men aldri har kvinnene vært så vakre og sensuelle som da med myke bølger i håret, lange kjoler med åpen rygg og myke plommefarger på sminken.

Sminken:

Perfekt hud med mye glød er stikkordet i Diors look, noe jeg liker veldig godt.  Fargene i skyggepaletten er virkelig nydelige, og ganske romantiske, men sammen med en mørk kajal får du et mer sensuelt uttrykk! Et par strøk med den mørke lakken gjør utrykket mer balansert, og ikke så sukkersøtt.

CHANEL

Rødt har siden tidenes morgen har vært symbolet på sensualitet og fruktbarhet blant virkelig alle folkeslag, samfunnslag og tidsaldre. Rødfargen har derfor også vært sentral i mange av de klassiske lookene, og vi kjenner for eksempel godt igjen munnen til en geisha og Marilyn Monroe.

Sminken:

Chanels røde høstkolleksjon har klassiske elementer som leppestifter og neglelakk i perfekte rødtoner. Men jeg virkelig digger skyggepaletten i matte bruntoner med hint av rødt som viser sensualitet på en ny måte, og som faktisk gir masse liv til ansiktet.

YVES SAINT LAURENT

Blant de mest gjenkjennbare sminkelookene som har vært gjennom tidene er de svarte, markerte øynene til egypterne. Med andre ord, svart liner ble ikke oppfunnet i vår tidsalder. Svart har en viss mystikk over seg, og når du bruker fargen riktig er det supersexy.

Sminken:

Blussende kinn og så røde lepper du ønsker sammen med diskret øyeskygge og maskara. Eller du kan gå gå “all in” med en tykk liner for en mer dramatisk look. Liker veldig godt Kiss & Blush som er superfin å bare dytte på litt farge i kinnene og på leppene med.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT