Intervju,  Makeup

Madonnas makeupartist sitt aller beste sminketips!

Det er faktisk ikke første gangen jeg har møtt Gina Brooke, Madonnas faste makeupartist gjennom flere år. Jeg møtte henne for rundt åtte år siden også, da hun var i Oslo med samme agenda som denne gangen. Det kommer jeg straks tilbake til, men først litt om Gina!

Hun er en av verdens mest anerkjente makeupartister, og har en kjendis-portefølje de fleste bare kan drømme om. Anne Hathaway, Gwen Stefani, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Naomi Campbell, Gisele Bündchen, Katy Perry, Fiona Apple, David Beckham, Victoria Beckham, Amber Heard, Justin Timberlake og Bob Dylan er bare et lite knippe av de som står på listen hennes.

I tillegg har hun laget noen av de mest kjente reklamebildene for blant annet Dolce & Gabbana og Emporio Armani (du huske kanskje undertøyskampanjen med David & Victoria Beckham?), utallige covere på de største magasinene, platecovere og looker på den røde løperen.

Få hennes hemmelighet bak perfekt sminke lengre ned i teksten.

I 2004 begynte hun å jobbe for Madonna, og har laget alle hennes ikoniske looker de siste årene. Husker du albumet til Madonna som heter Confessions on the Dance Floor fra 2005 med hitter som Hung Up og Get Together? Jeg hørte mye på den! Den gangen hadde Gina samarbeid med Shu Uemura.

Hun fikk laget løsvipper med diamanter til Madonna til en verdi av 10 000 $ pr par! Men folk kjøpte dem, og de var på alle forsider av magasiner med respekt for seg selv.

Gina laget lookene for den touren og de neste tre. Men da jeg traff henne nå fortalte hun meg at nå som hun har fått barn kan hun ikke reise på tourer lengre. – Nå instruerer og lærer jeg opp de som skal være med på touren i stedet, sier Gina da jeg møtte henne i Oslo for litt siden. I USA har hun også vært med på ulike TV-show, og hver gang hun har anbefalt et produkt har det vært utsolgt i butikken etterpå.

HEMMELIGHETEN TIL PERFEKT SMINKE

Gina mener at man ikke kan få bra resultat med sminken om man ikke tar vare på huden sin. Faktisk gjør hun full hudpleie på absolutt alle hun sminker. Eller, hun gjør ikke bare det! Hun gjør Intraceuticals-behandling på absolutt alle hver eneste gang. Det er oksygenbehandling der fukt og vitaminer sluses ned i huden med oksygen under trykk. Huden blir virkelig boostet med fukt og får et synlig løft, og blir dermed et perfekt lerret for sminke. LES MER OM DET HER!

– Mesteparten av tiden jeg har til rådighet når jeg skal gjøre sminke bruker jeg til å preppe huden med hudpleie. Selve sminken tar veldig kort tid så lenge huden er perfekt, sier Gina. Hun forteller at humrer hver gang sladrepressen kommenterer hvor flott og modig en kjendis er når hun går uten sminke på shopping.

– De skulle bare visst hvor lang tid jeg brukte på å få til deres naturlige no makeup-look, ler Gina!

Da Gina oppdaget Intraceuticals for noen år siden syntes hun det var så utrolig bra at hun kontaktet det da ganske så nye firmaet og lurte på om hun kunne jobbe for dem gratis. Hun har siden vært en ambassadør for dem, og alle hennes kjendiser og “vanlige” modeller har fått oksygenbehandlingen før hver fotoshoot eller sceneopptreden siden.

Så om du ikke har fått det med deg så er altså hennes aller beste tips for å få den fineste sminken å ha bra hudpleie før du skal sminke deg, men også ha gode hudpleierutiner absolutt hele tiden. Da holder du ruheten, linjer og ujevnheter i sjakk, noe som gjør det enklere å få til bra sminke.

Men hun påpeker en ting til, og det er å fokusere på det som er bra i stedet for å å fokusere på det du er mindre fornøyd med. Da boostes selvtilliten din fordi alle ser hvor pene øyne du har fordi du har fremhevet dem med eyeliner eller hvor sensuell munn du har fordi du her fremhevet dem med for eksempel en juicy ferskenfarge.

Legg igjen et svar