Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

7 god grunner til å bruke vitamin C på huden

on
30. januar 2018

Vitamin C er en ingrediens som det bare brukes mer og mer av i hudpleieprodukter! Det er ikke uten grunn, for vitaminet som forbindes med solmodne sitrusfrukter og søtsyrlige dufter og smaker er et unikum av et vitamin. Det er nesten ikke grenser for hvilke egenskaper vitamin C har på huden.

Problemet har vært, og for så vidt fortsatt er en utfordring, at den er ustabil, og av den grunn forringes raskt. Når du åpner er flaske har du ikke lange tiden på deg til å bruke opp innholdet, og du skal i alle fall ikke tenke at den skal brukes til spesielle anledninger.

Derfor har også flaskene blitt mye mindre, fordi man har sett at siste rest av vitaminserumet ikke har noen effekt på huden når det har gått over en viss tid. I tillegg gjør man flaskene og tubene så lystette som mulig siden lyset gjør at vitaminet forringes raskt. Det samme gjelder også på huden, og og om du skal bruke vitaminet som en beskyttelse (det er jo en kraftig antioksidant), så bør du smøre på flere ganger utover dagen.

Men teknologien har blitt veldig avansert, og nå kan de kapsle inn vitaminet slik at den frigjøres flere ganger med noen timers mellomrom, og derfor kan ha virkning på huden gjennom hele dagen.

7 GODE EGENSKAPER

Vitamin C…..

 1. Nøytraliserer frie radikaler (som bryter ned cellene våre) fra for eksempel solen, og er derfor som hånd i hanske sammen med solkrem.
 2. Setter i gang sirkulasjonen, og gir derfor glød til huden!
 3. Har en lysnende effekt, og gjør derfor huden klarere samt reduserer pigmentering!
 4. De ultrafiolette strålene som dukker opp om våren og sommeren reduserer lageret av vitamin C i huden. Når du tilfører vitamin C styrkes huden slik at den tåler solen bedre.
 5. Virker antiflammatorisk, og reduserer derfor irritasjon og betennelse i huden.
 6. Viktig kofaktor i dannelsen av kollagen, og styrker dermed hudbarrieren og reduserer linjer og rynker.
 7. Øker effekten av vitamin E, og forebygger derfor tørrhet. Vitamin E er også essensielt for å bygge opp vev og muskler, noe som igjen er med på å forebygge for tidlig aldring.

Fire supergode produkter du kan bruke nå fremover! Jeg har brukt vitamin C i perioder i flere år, og etter jul nå har begynt på ny runde med supervitaminet. Huden får en egen klarhet, og du merker det ganske så raskt!

 • Glo Skin Beauty – Daily Power C+
 • Glo Skin Beauty – Daily Power C
 • Environ – Clarifying Cream C-Boost
 • By Wichtrend – Pure Vitamin C
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT