Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Manneprat om mannehud

on
8. november 2016

Til søndagen er det farsdag, og derfor tenkte jeg at denne uken skal jeg vie litt tid til mannen! Dere damer får noen forslag til hva dere kan gi til mennene i deres liv, men også vite litt hva som er bra for menns hud og hår som dere gjerne kan bringe videre.

I dag har jeg lyst til å gi noen enkle hudpleietips for ansiktet! Det er kanskje det kjipeste en mann vet om, men det er like nyttig for menn som oss kvinner. Jeg vet – krem på hender og ansikt er for noen et mindre nødvendig onde.

  • Forurensing, støv, skitt og tørr hud er ikke forbeholdt kvinner, og derfor bør menn også rense og smøre huden huden hver dag.
  • Vanlig såpe tørker ut huden, og kan gi rynker, utslett, kviser og veldig, veldig tørr hud. Bruk derfor en rens beregnet for ansiktet.
  • Om du har fulgt med på valgkampen i USA om dagen har du kanskje sett innslaget fra Barber Shop! Der og hos alle barberere verden over preppes huden i forkant med varme håndklær slik at porene åpner seg, og det brukes rikelig med barberskum eller olje for glatt og skånsom barbering. Sørg i alle fall for at huden ikke kald, og barberingsprodukt er et must!
  • Du bør alltid smøre ansiktet med beroligende krem etter barbering som hindrer at huden blir tørr og flasser. Det gjør de også på de mest macho Barber Shopsene! Husk at det alltid går med litt hud i barberingen også!
  • Huden trenger også finpuss – akkurat som bilen din. Gråhvitt lag med tørr hud i ansiktet er ikke spesielt pent eller sexy, og fjernes enkelt med en skrubb/eksfoliator for ansiktet. Husk å smøre huden med fuktighetskrem etterpå!

HUDPRODUKTER

  • BareMinerals, Clay Chameleon: Renser huden veldig godt.
  • Clarisonic Mia Fit: I tillegg til at huden renses ekstra godt gir den huden en mild skrubb. Den finnes også i egen herrevariant som heter Alpha Fit.
  • Biotherm Homme, Aquapower 72h: Gelkonsistens som gir masse fukt.
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT