Behandlinger,  Kropp

Ned 3,5 cm rundt magen på bare en time!

Uten noen form for stress eller svette gikk jeg ned 3,5 cm rundt nedre del av magen, 2,5 cm rundt ved navelen og 1 cm under ribbeina – slik du ser det tegnet med penn på magen min! Det var faktisk en ganske så behagelig affære, og jeg slappet faktisk ganske så mye av.

Og det beste var at jeg var enda slankere da jeg våknet opp morgenen etter, og det har holdt seg!

Jeg har nemlig vært hos Five Zenzes i Josefinesgate i Oslo og testet ut den nye maskinen de har fått inn (fantastisk sted) – en Rolls Royce av en fettsmelter og oppstrammer av huden som kalles 3D-lipmed. Teknologien er basert på anerkjente teknikker som har vært brukt innen bransjen lenge, men her brukes  tre teknikker på en gang.

Først knuses cellemembranen på fettcellene med ultralyd. Du får en merkelig rar lyd i hodet som du egentlig aldri blir helt vant med, men det går bra. Det er kavitasjonen som oppstår som ultralydbølgene gir som gjør at cellemembranen brister. Fettcellene blir ødelagt og forsvinner for godt, og fettet inni skilles ut av kroppen via lymfesystemet og leveren.

Deretter brukes radiobølger til å stramme opp huden ved at radiobølgene varmer opp lagene i underhuden og stimulerer dannelsen og stramming av kollagenfibre, som er proteinet som holder huden stram og elastisk. Det skal sies at dette tar lang tid, og du kan ikke merke det helt før etter flere behandlinger.

Til slutt brukes 3D-lipomassasje. Det er en intensiv bindevevsmassasje der man bruker et apparat med radiofrekvens og vakuum som masserer kroppen dypt slik at overflødig væske dreneres bort. Det kjennes som at huden og fettet eltes, og er egentlig litt komisk!

(Bildene under viser før og etter! De er tatt med mobil, og det er ikke like enkelt å se alle detaljene siden vinkelen også blir litt forskjellig).

Som du kanskje ser så ble jeg litt smalere på kun en behandling, men om du virkelig vil oppnå store resultater må du ha 6 behandlinger på 75 minutter eller 8 behandlinger på 60 minutter. Det anbefales er at du jobber deg ferdig med et område, f.eks. mage, før du begynner på lår eller armer om det er et problemområde for deg.

Dessuten MÅ du gjøre om på kostholdet, og begynne å trimme om du ikke gjør det fra før.

Jeg trener jevnlig, og har et passelig sunt kosthold. Men man kan alltid bli bedre på det området også. En slik behandling er fin å bruke på områder som er vanskelig å trene, f.eks. etter en fødsel. Behandlingen er også fin som en start på et sunnere og mer aktivt liv.

(Under ser du video fra behandlingen som også inneholder litt kromoterapi og duftterapi som jeg skal skrive mer om ikke så lenge).

For det er en hel del ting du skal unngå rett etter behandlingen. Du skal ikke spise noe på to timer, kun drikke MASSE vann (les 2 liter – om du klarer). Du skal ikke drikke alkohol, fet mat, sauser, generell tung mat, karbohydrater i form av poteter, ris, brød, pasta, sukker, kake, snop også så videre. Du skal også være forsiktig med melkeprodukter og kaffe, og du kan bare glemme lettbrusen!

Alt dette er tungt for leveren å fordøye, og vil konkurrere med det kroppen skal kvitte seg med etter behandlingen. Leveren vil rett og slett prioritere alkoholen eller sukkeret i stedet for væsken som allerede var i kroppen fra før!

Jeg kan love deg at du føler deg så mye lettere i kroppen, ikke bare på grunn av litt mindre størrelse, men kroppen føles faktisk litt renere etter en litt påtvungen detox med masse grønnsaker, fisk og litervis med vann!

BEHANDLINGEN VAR SPONSET SOM TEST FOR JOURNALISTER.

Legg igjen et svar