Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Annonse Ansikt Hudpleie

Lekker decolleté til jul!

on
12. desember 2020

Høres litt tidlig ut å snakke om jul allerede nå! Selv om julemarsipanen er ute for lengst har jeg ikke tenkt til å starte med den før jula ringes inn. Det samme kan man ikke si om utringningen til julekjolen din, om du kunne tenke deg å forbedre den. Da må du starte nå!

En pen utringing eller décolleté er no problema nå man er ung. Verre er det når man har passert de 40! Huden er liksom ikke like spenstig lengre, den kan være ganske så skrukkete, ha dype rynker, har svært ujevn hudtone, pigmentering og sensitiv rødhet.

Om du ønsker å gjøre noe med store solskader på huden må du til en hudterapeut, som jeg vet kan gjøre underverker. Men det er også en god del du kan gjøre selv for å få en litt mer delikat utringing til julekjolen.

 • Aller først må du tenke at brystet ditt trenger den samme pleien som ansiktet ditt. Det blir utsatt for veldig mye av det samme som ansiktet av både vær, sol og vind + gnisninger fra enkelte plagg.
 • Begynn med å rense og smøre huden med de samme produktene du bruker i ansiktet.
 • Peel også denne huden med ansiktspeelen din! Død hud gjør at huden blir tørr, irritert, får flekker og rynker. Dessuten vil kremene dine begynne å virke veldig mye bedre.
 • Fukt er virkelig det huden trenger aller mest av, så pøs på med det uansett!
 • Bruk tilpassede produkter som tar tak i hudproblemet ditt. Er huden rød, har den pigmentflekker, blir huden lett irritert, er huden tørr, har huden kviser? Og så videre!
 • Gi gjerne huden ekstra omsorg i form av en fuktighetsgivende og nærende maske!
 • Om sommeren er høy SPF din aller beste brystvenn!

To tips til en flott decolleté!

 • Kostholdet ditt påvirker huden! Drikk nok vann og få i deg nok fett fra fisk og grønnsaker! Unngå for mye alkohol, sukker og junk og kutt ut nikotin!
 • Sov på ryggen! Da unngår du å lage rynker mellom puppene!

Du har sikker skjønt at jeg anbefaler DÉCOLLETÉ HYDROGEL MASK FRA NORDIC TREAT! Den inneholder altså så mange godsaker som huden din vil bli glad for!

 • Den er kjølende og virker beroligende på huden!
 • Den lysner misfarget hud og jevner pigmentering!
 • Den fukter og plumper huden!
 • Den gjør huden myk og glatt!

Det er veldig mye på en gang! Du merker forskjell på rød, tørr og irritert hud eller en maske, men skal du få noen effekt må du selvfølgelig bruke masken over tid! Den skal sitte på i 30 minutter!

Ingrediensene som bidrar til dette er blant annet glyserin, aloe vera, peonrotekstrakt, lakrisrot, ginseng, grønn te, vitamin A, C og E, vinsyre, vingjær og ginko biloba!

Slik bruker du masken:

 1. For en skikkelig boost med god effekt bruker du masken som en daglig, intensiv kur i 28 dager!
 2. For vedlikehold og langtidspleie bruker du masken 1-2 ganger i uken!
 3. Som quickfix! Før fest eller når du skal blotte brystet påfører du masken rett før slik at huden fremstår som sunn, fuktet og fin!
 4. SOS! Super etter en dag i solen, men det er ikke så aktuelt nå. Stress kan der i mot fremkalle rødflammet hud, noe masken demper!
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT