Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hår Hudpleie Negler Parfyme Stylingprodukter

Vårens maritime favoritter + gode tips!

on
8. april 2017

I påsken pleier jeg å gå på ski på hytta på fjellet. Jeg skal prøve meg på en skitur eller to denne påsken også, selv om det nok ikke er like mye snø som det pleier når påsken kommer tidlig. Men egentlig har jeg mest lyst til å oppholde med i Badeparken i Drøbak der jeg bor. Nå er det jo så sen påske, og det er mye mer vår med en dæsj sommer enn en vinterlig vår akkurat nå.

Her om dagen spiste jeg gressløk fra egen hage på egget mitt, og rosene har allerede fått friske skudd. Stemorsblomstene som står i krukken fra i fjor har begynt å gro, og det er bare et kort tidsspørsmål før de vakre blomstene spirer.

Nok om det! Jeg bor jo ved sjøen, og det er ikke til å unngå å bli inspirert av det. Her om dagen var jeg nede på mitt favorittsted i Drøbak, nemlig det gamle badehuset i Badeparken. Jeg tok med meg noen av mine favorittprodukter for våren som både passer for sansene, er bra for huden og som gir den rette sjølivsfrisyren.

Fargekode: maritimt i blått og hvitt!

HUD

Hudpleie er viktig, og her er tre produkter som er supre å bruke nå på våren for å forberede sommerhuden! De reduserer pigmentering, gir klarere hud, beskytter og gir glød. Husk da å bruke solkrem når du skal være ute for å unngå irritert hud og pigmentering!

 • Zo Skin Health, Ossential Brightalive Non-Retinol Skin Brightener
 • Lancôme, Visionaire Crescendo
 • Environ, C-Quence Crème

Tips til solkremer finner du her!

HÅR

Jeg digger når jeg bare kan la håret lufttørke med litt saltvannsspray og forme håret med en dæsj paste etterpå. I tillegg er det veldig smart å ta en hårkur i ny og ne, selv om du har kort hår. Selv om håret mitt ikke ser så slitt ut, så er det allikevel behandlet med farge og det påvirkes av været og tørt inneklima. Derfor kurer også jeg mitt korte hår minst en gang i måneden. Denne fra Alterna er en leave-in kur som blir som et stylingprodukt.

 • Keune, Sea Salt Spray
 • Alterna Caviar, Repair Re-Texturizing Protein Cream.
 • Evo, Salty Dog

DUFT

Jeg virkelig elsker mange av de nye duftene som kommer denne! Jeg synes det er så deilig at de ikke er så veldig søte, og noen av dem som denne fra Hermes er ikke søt i det hele tatt. Ja, den kan faktisk nesten være litt maskulin. Inspirasjonen er knust glass som har blitt slipt av sjø og sand, og når du stikker tungen din på den så smaker den litt mineralsk og salt.

Denne er faktisk helt nydelig å påføre utendørs! Ikke spør meg hvorfor!

 • Hermes, Eau des Merveilles Bleue

Litt mer enn bare dufter, men allikevel sanselige! Først til Rituals sin hvite duft! Den dufter friskt og litt eksotisk på en gang med appelsin, mineralvann, bambus og magnolia. Duftlyset Mon Guerlain er jeg usikker på om du får kjøpt, men parfymen Mon Guerlain er helt nydelig!

Jeg bare må få med Sothys fuktighetskrem Hydra som jeg tror veldig mange vil elske akkurat nå!

 • Rituals, Oasis des Fleurs
 • Mon Guerlain
 • YSL, Blanc Arty
 • Sothys, Hydra

LAKK

En av vårens hotteste lakkfarger er hvit, og jeg synes nok at hvit lakk er penest når du er litt brun. I tillegg er den fin å kombinere med andre farger. For eksempel kan du ha rosa, gul eller oransje som også er hot denne våren på én finger på hver hånd, og lakke de andre neglene hvite. Eller motsatt!

YSL, Blanc Arty

Og lurer du på hva de to produktene i hovedbildet er så gir Chanel Micro Gel Yeux masse fukt til øyepartiet. Biotherm Life Plankton Mask er en super fuktighetsgivende nattmaske.

 • Chanel Hydra Beauty Micro Gel
 • Biotherm Life Plankton Mask

Min bloggkollega Skincare by Anki har testet mange ansiktsprodukter opp gjennom, og HER ser du hennes aller siste anbefalinger.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT