Kropp,  Parfyme

Digge nyheter til guttas duftgarderobe!

Det er ikke bare oss damene som synes det er deilig med nye parfymer. Her i huset har jeg flere som er opptatt av parfyme, og det er alltid populært når jeg kommer med nyheter. Ja, jeg vil si at mennene jeg kjenner over hodet ikke står tilbake for damene når det kommer til interesse og engasjement rundt parfymer.

Når jeg er ute og reiser ser jeg jo at også mannfolka er borte i parfymehyllene for å se etter godlukter til seg selv, og det er ikke bare deostifter det går i. Faktisk synes jeg gutta har blitt flinke til å variere parfymene sine, for hvorfor skulle ikke de også ha en duftgarderobe på lik linje som oss?

Her har du i alle fall noen godbiter som du kan tipse kjæresten din om eller gi som en overraskende gave! Stikkordene for våren er maritimt og gentleman!

Jimmy Choo Man, Ice: Mandarin, patchouli, eple, vetiver og musk.

Oscar de la Renta, Gentleman: Bergamot, sjampanje, geranium, rosmarin og lær.

Rituals, Oasis Verte: Rosa pepper, ginseng, rabarbra, fioler, patchouli og eik.

Giorgio Armani Code, Colonia: Neroli, rosa pepper, salvie, ambertre og heliotrope.

Cristiano Ronaldo, Legacy Privat Edition: Basillikum, neroli, amber og tonkabønner.

Diesel, Only The Brave High: Yuzuakord, oljer fra peppermynte, grapefrukt og ingefær.

Bvlgari Aqva, Atlantiqve: Sitrus, grå amber, sjø og patchuli.

Legg igjen et svar