Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Parfyme

Digge nyheter til guttas duftgarderobe!

on
11. april 2017

Det er ikke bare oss damene som synes det er deilig med nye parfymer. Her i huset har jeg flere som er opptatt av parfyme, og det er alltid populært når jeg kommer med nyheter. Ja, jeg vil si at mennene jeg kjenner over hodet ikke står tilbake for damene når det kommer til interesse og engasjement rundt parfymer.

Når jeg er ute og reiser ser jeg jo at også mannfolka er borte i parfymehyllene for å se etter godlukter til seg selv, og det er ikke bare deostifter det går i. Faktisk synes jeg gutta har blitt flinke til å variere parfymene sine, for hvorfor skulle ikke de også ha en duftgarderobe på lik linje som oss?

Her har du i alle fall noen godbiter som du kan tipse kjæresten din om eller gi som en overraskende gave! Stikkordene for våren er maritimt og gentleman!

Jimmy Choo Man, Ice: Mandarin, patchouli, eple, vetiver og musk.

Oscar de la Renta, Gentleman: Bergamot, sjampanje, geranium, rosmarin og lær.

Rituals, Oasis Verte: Rosa pepper, ginseng, rabarbra, fioler, patchouli og eik.

Giorgio Armani Code, Colonia: Neroli, rosa pepper, salvie, ambertre og heliotrope.

Cristiano Ronaldo, Legacy Privat Edition: Basillikum, neroli, amber og tonkabønner.

Diesel, Only The Brave High: Yuzuakord, oljer fra peppermynte, grapefrukt og ingefær.

Bvlgari Aqva, Atlantiqve: Sitrus, grå amber, sjø og patchuli.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT