Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Derfor blir huden din tørr akkurat nå, og her er digge produkter som hjelper!

on
9. februar 2017

Det skjedde noe for et par dager siden da det plutselig ble mange minusgrader. I alle fall her i Drøbak! Og her i huset benytter vi da alltid sjansen til å fyre opp i peisen. Både fordi det varmer godt, men også fordi det er så utrolig koselig med den deilige knitringen.

Må innrømme at jeg elsker det! Men tenk på huden, da dere! Den må tåle ganske ekstreme temperaturforskjeller med deilig peisvarme inne og sprengkulde ute (ja, minus 6 grander ved sjøen er kaldt!)!

Det liker ikke huden så veldig godt, og resultatet er tørr, kanskje irritert og rød hud som til tider kan klø litt. Husk at huden i ansiktet eksponeres hele tiden, og derfor er det også her du får de største utslagene av irritasjoner og sensitivitet.

 

Jeg skal ikke forklare det så veldig vanskelig, men det som faktisk skjer er at fuktigheten du har i huden fordamper når klimaet du har rundt deg er tørt. Kulden ute er faktisk tørr, varmen foran peisen er tørr og temperaturforskjellen gjør at huden må omstille seg veldig raskt.

Om du drar til Thailand nå trenger du knapt fuktighetskrem fordi luftfuktigheten er så høy. Men her er det helt motsatt nå. Det tørre klimaet både inne og ute trekker fuktigheten ut av huden din, så ja, da blir huden din tørr, da!

KULDEKREM

Du trenger ikke overdrive bruken av kuldekremer, men det er smart når du skal være ute en stund, for eksempel når du går på ski. Du bør også passe på at produktene ikke inneholder mineralolje som faktisk kan gi fryseskader på huden. Kuldekremer med planteoljer, eller klimaremer om du vil, har høyt fettinnhold, men tetter ikke igjen slik at huden får puste. Kremen beskytter huden mot vind og kulde, og hindre at fuktigheten du allerede har i huden fordamper.

  • Babor Winter Protect Cream
  • Kalahari Phyto Barrier Protect

RENS OG LEPPER

Om du sliter med tørr og irritert hud kan du bytte ut din vanlige rens en liten stund med en som er oljebasert. Ofte må du bruke klut for å fjerne produktet for at rensen skal funke optimalt. Oljen fjerner smuss på en skånsom måte samtidig som den legger igjen et pleiende lag på huden.

Tørre lepper? Ja, vi kan fort glemme at leppene trenger beskyttelse og pleie de også. Leppene har ikke så mye beskyttende fett fra før av, og derfor er det lurt å smøre med en beskyttende balm som hindrer fordamping av den naturlige fuktigheten.

Mange av de rimeligste balmene inneholder mye vann, noe som fryser på leppene i steder for å pleie. Velg derfor en balm med mest mulig oljer og fett fra for eksempel sheasmør og avokado.

  • Nykr Facial Cleansing Oil
  • Henné Luxury Lip Balm
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT