Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Base Makeup

CC-cream – dette gjør fargene med huden din! Se forskjellen!

on
6. april 2017

For noen få år siden revolusjonerte den asiatiske BB-kremen den norske kosmetikkverdenen! Beauty Balmen eller Blemish Balm var en blanding av blant annet fuktighetskrem, antiage, foundation, primer, antioksidanter og SPF i ett. Altså et perfekt produkt for oss praktiske, bedagelige, litt late norske kvinner (i alle fall når det kommer til egenpleie) som i tillegg til stadighet satt fast i tidsklemma.

Like etter kom CC-kremen som står for Colour Correcting. Den kan til forveksling ligne på BB-krem, men den har noen fargekorrigerende egenskaper som faktisk kan være gunstige om du sliter med trist, rød eller pigmentert hud.

 

Jeg er faktisk veldig fan av CC-krem, og bruker heller det enn tradisjonell foundation. De fleste har mye fukt, gir naturlig finish og korrigerer hudtonen. Det beste er at jeg slipper mattende ingredienser som får huden min til å se tørr, død og eldre ut.

Til å korrigere hudtonen vår brukes ulike fargekomponenter. Jeg har alltid en grønn krem liggende som jeg bruker etter litt sterkere behandlinger der jeg blir litt rød. Men de fleste CC-kremene jeg har testet har pigmenter som går over i fersken og oransje. Det gir glød til huden samtidig som det faktisk også jevner pigmentering, noe som faktisk er et vanlig problem blant voksne kvinner.

I tillegg finnes det blå, lilla og rosa pigmenter, og noen inneholder flere fargenyanser som tar seg av de ulike fargeavvikene i et ansikt. Blått demper også rødt, lilla gir glød til blek hud og rosa vekker opp trøtt hud.

Bortsett fra grønt som jeg trenger en sjelden gang, så er fersken min favoritt – rett og slett fordi den passer til min hud hele året. Om sommeren jevner den bare brunfargen, og om vinteren tar den bort det blåhvite. I tillegg jevner fargen det jeg har av pigmentering på kjevepartiet mitt.

I bildet over ser du hvordan huden min ser ut uten sminke, og under ser du hvordan lilla, rosa og fersken oppfører seg på min hud. Jeg har brukt CC-kremene fra YSL Top Secret til å demonstrere ulikhetene, men det finnes andre merker også som har korrigerende kremer i ulike farger.

LILLA

ROSA

FERSKEN

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT