Kropp,  SPA

Rykende ferskt magasin!

Jeg er skikkelig stolt av å vise frem min første utgave av SpaBeauty, som er et bransjeblad innen skjønnhet og velvære! Jeg synes selv at det har blitt skikkelig fint, og selvfølgelig må jeg bare vise det til alle! At magasinet har blitt så utrolig fint å bla i skyldes at det er superdyktige Inga Jeanette Rubach som har tegnet magasinet fra A-Å!

Magasinet er i utgangspunktet laget for salonger, spa og klinikker, og om du skulle være så heldig å ta hudpleie eller massasje på en klinikk, eller tilbringe tid sammen med kjæresten eller en venninne på et spa den nærmeste tiden er det stor sjanse for at du finner dette magasinet på vente- eller relaxrommet!

Men bladet er også for alle som elsker ulike former for skjønnhet og velvære, som liker å ta vare på hud og kropp, pynte på skjevhetene med litt sminke eller finne roen i et spa. Om du interesserer deg for hva som skjer innen kosmetisk kirurgi og medisinske behandlinger kan du lese om det også.

Nå lurer du sikkert på hva du får med deg i denne utgaven, og da kan jeg røpe at du både kan lese om storbyspa i Europa og New York, rumpekirurgi, nyheter innenfor cosmeceuticals, DNA-styrt hudpleie, nytt om rosacea og ikke minst imponerende test av Roll Shaper.

Har du salong, men ikke abonnerer på magasinet kan du også lese om nye behandlinger, maskiner til salongen og hvordan du kan få butikken til å gå bedre. Er du interessert i beauty eller driver din egen salong kan jeg love deg at du får masse gode tips og godt lesestoff i denne utgaven av SpaBeauty!

Abonnere? Kontakt meg i beskjedfeltet, facebook eller toneskipa@gmail.com

Legg igjen et svar