Frisyrer,  Hår

60-talls pixie! Jeg bare måtte teste en av vårens hotteste hårtrender!

Når jeg i utgangspunktet har en form for kort frisyre så er det ikke så mange av vårens hårtrender jeg kan teste. Jeg kunne jo ha testet den mer grafiske trenden polygonal med 3D-effekt eller ungdommelig street fashion.

Men jeg har alltid likt de korte Pixie-frisyrene som Audrey Hepburn og Mia Farrow ble så kjente for på 60-tallet. Da jeg var på Hår- og skjønnhetsmessens presentasjon av hårtrender falt jeg bare pladask for modellens utrolig fine, 60-tallsinspirerte Pixie Chic-frisyre.

Så da jeg kom til min venninne Camilla Meyer for en hårstuss ville jeg ha den sammen frisyren som modellen fra presentasjonen. Litt overrasket ble hun jo, men fy søren så deilig det var å bare kvitte seg med “alt det håret”, om man kan si det om allerede kort hår!

Fordelen med en så kort frisyre er at du ikke bruker mer enn 30 sekunder på å stelle håret. Håret tørker også nesten før du går ut av badet. Du kan faktisk variere litt på stylingen, selv om det selvfølgelig er minimalt så kort som håret er akkurat nå. Men du kan gjøre håret blankt med olje, matt med tørr paste, striglete med saltvannsspray, glatt og rufsete.

Det er ikke bare jeg som har forelsket meg i den korte klassikeren av en frisyre (for den har faktisk dukket opp i motebildet med jevne mellomrom de siste 50 årene!). I karusellen under ser du et lite knippe av superkjendiser som har hatt frisyren og de som fortsatt sverger til verdens mest takknemlige frisyre.

PS! Du må sminke deg en god del og understreke dine feminine sider på annen måte for ikke å bli guttete!

Legg igjen et svar