Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Behandlinger Kropp

Tabu: Vaginabehandling skulle vært obligatorisk!

on
1. januar 2021

Tror ikke jeg har skrevet om en sak jeg har hatt på trykk i presse før. Men nå tenkte jeg det var på tide at denne behandlingen fikk litt oppmerksomhet. I forbindelse med en artikkel jeg lagde for Allers i høst testet jeg vaginal laser. Jeg tenkte at dette trenger jo ikke jeg, jeg som ikke har noen spesielle plager med underlivet mitt.

Fy flate! Denne behandlingen burde i det minste vært obligatorisk for alle kvinner som har født barn! Jeg har vært hos Dr. Faiza, og dette er ren magi!

Det å snakke om plager i underlivet er tabu-belagt. Kvinner tørr ikke vedkjenne at man har et eller annet problem. Men faktum er at “alle” har det! Et eller annet! Tenk det at hver 4. seksuelt aktive kvinne på verdensbasis har stress inkontines. Altså at hver gang man nyser eller hopper så skvetter man litt.

Hvor mange av dere som går på treningstimer har ikke opplevd at det er et mareritt når instruktøren sier at nå skal vi ha høye knebøy, fordi du vet at du da tisser på deg! Den øvelsen skulle vært forbudt!

Eller når du liksom skal være kul og hoppe på trampolinen med poden…

Eller når du får hostekule når du går….

Eller nyser….

Jeg er en av dem i den fjerdedelen av verdens kvinner som har hatt dette problemet, selv om det har vært i svakeste grad. Etter fødsel har jeg visst også hatt prolaps i skjedevegg, noe som er fryktelig vanlig. Du kan knipe og knipe og knipe, men kniping funker ikke på alt!

Etter denne behandlingen nyser jeg med glede, og jeg har definitivt fått et enda bedre sexliv!

Kjære medsøstre! Om du ønsker et bedre sexliv og generelt mindre plager i underlivet skal du lese saken som ligger ved i dette innlegget. Vær åpen med mannen din, kjæresten din og ikke minst legen din, for underlivsplager er vanligere enn eksem og kviser på voksne damer.

Og fortjener vi ikke et like bekymringsløst underliv som friske mannfolk? Om jeg skulle spart til noe eller ønsket meg noe ekstragevant, så er det ikke enda en ny veske i alle fall!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT