Blogg

Bloggen på is!

Riktig godt nyttår! Håper feiringen av inngangen til 2021 sto til forventingene!

Jeg har hatt noen hårete mål og noen drømmer som jeg oppriktig har trodd at skulle være gjennomførbart. Da jeg etter mange år som skjønnhetsansvarlig i KK (og andre magasiner) begynte for meg seg lå alt til rette for det.

Drømmen min har vært å være en jordnær beautyinspirator for voksne damer type 40+. Hadde så lyst til å få kvinner til å blomstre igjen, vise hvordan fremheve det vakre ved en selv og gjøre seg selv hverdagsvakker.

Gi triksene som gir bedre selvtillit, vise hvordan se pittelitt yngre ut ( i alle fall ikke eldre ut enn hva man er) og hvordan bli festens dronning – når den sjansen byr seg!

Men nå har jeg har bestemt meg for å legge bloggen på is. Den stenges ikke helt ned, og kan fortsatt brukes som inpirasjon. Men jeg kommer ikke til å legge ut noe nytt.

 

Jeg er utrolig takknemlig for alle dere som har fulgt meg gjennom disse årene! For alle spørsmålene og kommentarene! Jeg er veldig glad for at jeg har kunnet bidra til å booste selvtilliten til mange voksne kvinner med mine små triks og tips om gode produkter!

Nominasjonene i Vixen Influencer Award har også vært til stor inspirasjon og boost til min ståpåvilje! Så takknemlig, og tusen, tusen takk!

Under dette innlegget har jeg lagt de tre mest leste sakene i 2020. Den øverste ble den mest leste med dobbelt så mange klikk som sak nummer to og tre. Ikke så overraskende, kanskje?

FOTO: ASTRID WALLER

Legg igjen et svar