Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Blogg

Bloggen på is!

on
1. januar 2021

Riktig godt nyttår! Håper feiringen av inngangen til 2021 sto til forventingene!

Jeg har hatt noen hårete mål og noen drømmer som jeg oppriktig har trodd at skulle være gjennomførbart. Da jeg etter mange år som skjønnhetsansvarlig i KK (og andre magasiner) begynte for meg seg lå alt til rette for det.

Drømmen min har vært å være en jordnær beautyinspirator for voksne damer type 40+. Hadde så lyst til å få kvinner til å blomstre igjen, vise hvordan fremheve det vakre ved en selv og gjøre seg selv hverdagsvakker.

Gi triksene som gir bedre selvtillit, vise hvordan se pittelitt yngre ut ( i alle fall ikke eldre ut enn hva man er) og hvordan bli festens dronning – når den sjansen byr seg!

Men nå har jeg har bestemt meg for å legge bloggen på is. Den stenges ikke helt ned, og kan fortsatt brukes som inpirasjon. Men jeg kommer ikke til å legge ut noe nytt.

 

Jeg er utrolig takknemlig for alle dere som har fulgt meg gjennom disse årene! For alle spørsmålene og kommentarene! Jeg er veldig glad for at jeg har kunnet bidra til å booste selvtilliten til mange voksne kvinner med mine små triks og tips om gode produkter!

Nominasjonene i Vixen Influencer Award har også vært til stor inspirasjon og boost til min ståpåvilje! Så takknemlig, og tusen, tusen takk!

Under dette innlegget har jeg lagt de tre mest leste sakene i 2020. Den øverste ble den mest leste med dobbelt så mange klikk som sak nummer to og tre. Ikke så overraskende, kanskje?

FOTO: ASTRID WALLER

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT