Kropp,  Parfyme

4 varme parfymer å starte 2020 med!

Det er ingen hemmelighet at jeg er veldig glad i parfymer. Jeg går knapt en dag uten å spraye meg med bitte litt godlukt, rett og slett fordi det får meg til å føle meg vel. Som jeg har skrevet om før så bruker jeg parfyme veldig aktivt for å oppnå noe, enten for å føle meg trygg, spesiell, oppkvikket, beroliget eller sensuell.

Her er fire nydelige dufter du trygt kan bruke selv om nyttårsfesten er over. De varmer i vintermørket, og du kan bruke dem til både fest og hverdags.

Hemmeligheten ligger hvordan du påfører parfymen, og det kan du lese om nederst i saken!

Orangerie Venise fra Armani Privé er den letteste og friskeste av disse duftene. Orangerie er drivhus der sitrusplanter oppbevares om vinteren. Så selv om navnet høres sommerlig ut er Orangerie faktisk duften av vinter. Men er faktisk helt nydelig en mørk vinterdag.

Den åpner friskt med bitter appelsin, bergamot og andre sitruser. Det du opplever som krydder er duften av den aromatiske, afrikanske planten buchu som beskrives som en blanding av rosmarin og peppermynte. Neroli og ambroxan tilfører duften et sensuelt tilsnitt sammen med myke, varme noter som sedertre og mose.  

 

Secrets de Sothys er ikke helt som andre parfymer. Flakongen i seg selv med sin gamledagse pumpe, gjør at du føler at du tar på deg noe helt spesielt. Du har sikkert skjønt at dette er en sensuell og feminin duft, men du trenger ikke spare den kun til spesielle anledninger. Det er nemlig en duft som tilfører huden varme, og akkurat det er egenskapen du skal bruke den til i mer hverdagslige settinger.

Tipset mitt er å spraye den opp i lufta, og gå gjennom skyen uten klær. Da spres alle partiklene jevnt utover store deler av huden. Duften er satt sammen av rose, fresia, solbær, søt vanilje og sensuell patchuli.

Woman Intense fra Ralph Lauren er rett og slett en varm, hverdagssexy parfyme. Den skal være en hyllest til kvinner som har sin egen personlige stil, og som leder som en kvinne. Det er ingen tvil om at du føler deg som en kvinne når du tar den på. Den er virkelig feminin, men sterk.

Duften er med nydelige, hvite blomster som tuberose, sambac sjasmin og appelsinblomst, og sammen med deilig vanilje og varmende sandeltre er dette en rik og nydelig duft.

Libre er YSL sin store høstnyhet. En av dufttrendene vi se nå er dufter med budskap, og feminisme er en retning. Som Woman er Libre laget for å hylle kvinner, og denne hyller de som er modige, sterke og frie. Den har en herlig duftkombinasjon som jeg tror veldig mange vil like, og du kan alltid ta på deg uten at det blir feil.

Tror du vil bli nysgjerrig på duften når jeg sier at den er satt sammen av mandarinolje, appelsinblomst, lavendel, solbær, sambac sjasmin, petit grain, amber og musk.

Gjør oppmerksom på at produktene er mottatt for å kunne gjøre journalistiske vurderinger.

Legg igjen et svar