Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Kroppspleie

8 duggedigge dusjsåper

on
17. mars 2020

Må bare tipse om noen veldig deilige dusjsåper som passer perfekt fremover nå! Det er noe med en fresh start på dagen slik at du bare kvikner til etter en natts søvn. Dessuten gir de et oppmuntrende kick med sine friske dufter og hverdagslig luksusfølelse.

Sensai: The Silk Shower Cream: Dyrt og deilig, kremete dusjsåpe med lett orientalske noter. Roer ned kroppen!

Korres: Showergel Golden Apple: Med pleiende olivenolje og myk duft av eple.

Decléor: Neroli Bigarade Bath & Shower Gel: Deilig, fuktighetsgivende gele med eteriske oljer av neroli.

Treaclemoon: Happy Melon Sorbet, Creamy Shower Mousse! Virkelig sommer, lett, søt, saftig og deilig!

Biotherm: Bath Therapy, Delighting Blend Body Cleansing Gel: Fuktighetsgivende kroppsvask med en frisk duft av grapefrukt med et krydret sting av salvie. Digg!

Human+Kind: Shower Mousse Bodywash Tropical Splash: Som navnet tilsier så er duften frisk og tropisk. 97,7% naturlige ingredienser, og så er den vegan!

Rituals: The Ritual of Chadó, Serenity Foaming Shower Gel: Om du liker dufter som ikke er friske er denne for deg! Inspirert av japansk tesermoni med matcha-te og bambus!

Love Beauty and Planet: Coconut Water & Mimosa Flower, Shower Gel: Feriefølelse på flaske! Forfriskende, og ikke for søt – selv om det er med kokos!

Produktene er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT