Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Boostere – mine nye kick ass multikompisser!

on
18. desember 2020

Altså, helt nytt er det ikke, men boostere har fått en skikkelig boost (kadjing!!!) den siste tiden! Boostere er ikke et produkt du nødvendigvis bruker hele tiden, eller som skal erstatte nærliggende produkter som serum og essenser. De skal faktisk ta serumer (og evt kremer) du allerede har til nye høyder!

Boostere er som regel høykonsentrater av ulike ingredienser, og som gjør en ekstra forskjell når huden virkelig trenger det! Det kan være vitaminer, fukt, peptider eller andre godsaker huden trenger litt ekstra av nå og da. En dråpe eller to sammen med serumet ditt, alt etter hva huden din tåler og hvilken effekt du ønsker, er nok!

Genialt! Og, ja – jeg elsker dem! De er nærmest som kosttilskudd å regne, og derfor har jeg rett og slett flere varianter jeg bytter litt på – alt etter hva huden min trenger!

De ulike boosterne kan, eventuelt skal brukes på forskjellige måter. Enten som

 • en “ad” du skal blande med ditt serum (blandes på fingertuppene) slik at det blir bare enda mer effektivt
 • en slags kosttilskuddskur som skal brukes i en begrenset periode
 • en askepott-ingrediens du påfører før du skal noe spesielt
 • en shot du kan påføre gjennom dagen når du merker energien eller fukten i huden daler
 • et produkt du bruker nå og da når du merker at huden trenger noe ekstra eller et “spark bak”!

Her er noen supre varianter!

 • Linda Johansen, Vitamin A Booster – real antiage!
 • Linda Johansen, Hydration Booster – til dehydrert hud!
 • Oskia, Citylife Concentrate – antioksidanter mot forurensing!
 • Rodial, Collagen Drops – real plump og hudfornyelse!
 • Rodial, Snake Serum Drops – glatter ut og gir løft!
 • Inika Organic, Radiant Glow – for duggfrisk glød!

Gjør oppmerksom på at produktene er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre journalistiske vurderinger.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT