Ansikt,  Hudpleie

Få ansiktskremen din til å vare minst dobbelt så lenge – lett!

Ja, jeg vil vel egentlig påstå tre ganger så lenge – minst, og du kan virkelig spare mye penger i året. Ikke bare det, når du ser tipsene under så skjønner du at forbruket ditt tilsvarer i alle fall en dobbelt så dyr krem som det du unner deg i dag.

Nå tenker du helt sikkert at dette må jo bli veldig mye dyrere! Men det gjør det så absolutt ikke. Jeg tror du kommer til å kjenne deg godt igjen.

BARE SJEKK HER

1. Ta mindre mengde produkt ut av krukken eller tuben. For hvor mange ganger har du ikke smurt resten av det som ikke var plass til i ansiktet som en håndkrem i hendene, på armene eller kanskje til og med på lårene!

Det er kanskje to dagers forbruk av dyr ansiktskrem på armen, det!

2 Ikke fordel kremen i håndflaten FØR du smører i ansiktet! Fordel produktet kun med fingertuppene. Porene i håndflaten er store, og huden der er som en svamp.

Din dyrebare antiage hudkrem forsvinner dermed inn i hendene dine i stedet for på ansiktet.

Og har du tatt ut for stor mengde i tillegg slik at du faktisk må smøre restene på armen – jeg snakker flere dagers forbruk brukt opp på ingenting! Er det rart det blir dyrt!

3 Skrubb huden 1-2 ganger i uka! De døde hudcellene faller nemlig ikke så fort av som vi skulle ønske, og har du litt uren hud sitter de tørre hudcellene på som klistret. Død hud har ikke behov for pleie, men det har den friske huden som ligger under.

Du vil til og med oppleve at kremen som ikke funket kommer til å funke så fort den tørre huden er borte.

4 Serum og/eller lotion gjør at du trenger å bruke mindre krem. Lotion sørger for å fukte huden slik at den tar til seg pleien som kommer etter. For noen en lett lotion nok å bruke under dagkremen, mens andre vil bruke et serum i tillegg eller bare serum.

Serum trenger lengre ned i huden på grunn av sine mindre molekyler og lettere formula. Du vil derfor merke at du trenger mindre krem etterpå, men siden du bruker krem etter serumet bruker du mindre av serumet også. De jobber nemlig veldig godt sammen.

Punkt 1-3 er de viktigste, og allerede her har du drøyd kremen din dobbelt så lenge – minst!

PRODUKTER

  • Dagkrem: Vichy, Aqualia Thermal
  • Serum: Helena Rubinstein, Prodigy Reversis
  • Peeling: Omorovicza, Blue Diamond Resurfacing Peel

Legg igjen et svar