Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Massasje-trisket som hjelper på hovne, trøtte øyne!

on
6. mars 2018

Noe av det beste og mest effektive som finnes er helt gratis! Noe av det beste jeg vet er massansje, også når det kommer til ansiktet mitt! Jeg blir et nytt menneske! Hver gang du går til en hudpleier så vil hun eller han gi deg en ansiktsmassasje som del av behandlingen.

Det er ikke bare for velværens skyld! Det har faktisk veldig stor nytte. Når sirkulasjonen i huden settes i gang klarer huden å ta i mot hudpleien mye bedre. Ja faktisk, veldig mye bedre! I tillegg masseres bort overflødig væske og avfallsstoffer som gjør huden guste, trøtt og sliten.

Det er selvfølgelig deilig å gå til en hudpleier, men det er helt gratis å massere ansiktet selv! Jeg gjør det minst to ganger om dagen, om morgenen og kvelden når jeg pleier huden min. Jeg er sikker på at det har stor effekt på rynker, fasthet og glød – for å nevne noe.

I videoen under ser du hvor utrolig enkelt det er å massere bort hovne øyne. Jeg gjør det alltid om morgenen og kvelden når jeg påfører øyekremen min. Når jeg føler meg sliten på ettermiddagen masserer jeg huden rundt øynene mine et par minutter, og jeg lover deg at det hjelper veldig!

Hemmeligheten er å massere helt bort til gropen som ligger øverst ved øret. Der er det nemlig en såkalt lymfebrønn.

For når du masserer væsken bortover, så masserer du lymfene som ligger rundt øynene. Når du masserer væsken helt bort til brønnen vil væsken fortsette videre inn i systemet, og faktisk helt ut med urinen din.

Ikke minst, det er jo så deilig og avslappende, og når du begynner å massere huden rundt øynene så vil du merke hvilke andre svært gode “bieffekter” det har!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT