Ansikt,  Hudpleie

Massasje-trisket som hjelper på hovne, trøtte øyne!

Noe av det beste og mest effektive som finnes er helt gratis! Noe av det beste jeg vet er massansje, også når det kommer til ansiktet mitt! Jeg blir et nytt menneske! Hver gang du går til en hudpleier så vil hun eller han gi deg en ansiktsmassasje som del av behandlingen.

Det er ikke bare for velværens skyld! Det har faktisk veldig stor nytte. Når sirkulasjonen i huden settes i gang klarer huden å ta i mot hudpleien mye bedre. Ja faktisk, veldig mye bedre! I tillegg masseres bort overflødig væske og avfallsstoffer som gjør huden guste, trøtt og sliten.

Det er selvfølgelig deilig å gå til en hudpleier, men det er helt gratis å massere ansiktet selv! Jeg gjør det minst to ganger om dagen, om morgenen og kvelden når jeg pleier huden min. Jeg er sikker på at det har stor effekt på rynker, fasthet og glød – for å nevne noe.

I videoen under ser du hvor utrolig enkelt det er å massere bort hovne øyne. Jeg gjør det alltid om morgenen og kvelden når jeg påfører øyekremen min. Når jeg føler meg sliten på ettermiddagen masserer jeg huden rundt øynene mine et par minutter, og jeg lover deg at det hjelper veldig!

Hemmeligheten er å massere helt bort til gropen som ligger øverst ved øret. Der er det nemlig en såkalt lymfebrønn.

For når du masserer væsken bortover, så masserer du lymfene som ligger rundt øynene. Når du masserer væsken helt bort til brønnen vil væsken fortsette videre inn i systemet, og faktisk helt ut med urinen din.

Ikke minst, det er jo så deilig og avslappende, og når du begynner å massere huden rundt øynene så vil du merke hvilke andre svært gode “bieffekter” det har!

Legg igjen et svar