Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Annonse

Selvtillit i et hvitt smil!

on
29. mars 2017

Jeg har flere ganger blitt spurt om hvor jeg har bleket tennene mine. Men sannheten er at jeg aldri har bleket dem før. Selv om de kanskje ikke har vært Colgate-hvite, så har de i alle fall vært såpass hvite at jeg ikke har tenkt tanken på å bleke dem.

Jeg har jo vært heldig som har vært født med hvite tenner, men jeg har også vært veldig flink til å holde dem lyse opp gjennom årene og holdt meg unna de tingene som misfarger tennene. Ikke snuser jeg, og jeg har heller aldri røyket noen gang. Jeg holder meg stort sett til en kopp kaffe om dagen, og jeg drikker sjeldent te og rødvin.

Men tenner gulner jo litt allikevel, og i de siste årene har jeg synes at de har blitt litt mørkere (selv om tannlegen min sier at jeg ligger på 1-2 på hvitskalaen), spesielt hjørnetennene mine. Så da jeg ble spurt om jeg ville teste Swiss Clinic sin tannbleking hadde jeg veldig lyst til å gjøre det.

For det det jo ikke uten grunn at tannbleking har blitt så populært opp gjennom årene! Alle ønsker seg jo et blendende flott smil! Selv om en person nødvendigvis ikke er en åpenbar, klassisk skjønnhet tiltrekkes vi alltid av et vakkert smil med pene tenner. Hvor mange ganger har du vel ikke hørt at en venninne eller venn har falt for noen med et flott smil!

Det er ingen tvil om at pene tenner gir selvtillit! For om du vet at du har veldig gule tenner eller at de er misfarget på noe vis får du ikke lyst til å smile så bredt, eller kanskje ikke smile i det hele tatt. Jeg vet om flere som har fått et helt nytt liv etter at de har fått fikset opp tennene sine, og de gjør nesten ikke annet enn å smile!

Den vakreste i rommet er ikke nødvendigvis hun som ligner på en supermodell, men hun som smiler mest og har størst selvtillit!

Det Swiss Clinic kanskje er mest kjent for er de oppstrammende microneedling-rullene for ansiktet og kropp. De har også flere hudpleieprodukter, men også produkter som øker hårveksten på vipper, bryn og hodebunn. Jeg har nå testet Whitening System som gjør tennene hvitere.

SLIK FUNKER SWISS CLINIC WHITENING SYSTEM

Jeg husker tidligere da noen av mine venner led seg gjennom isende tannbleking for å få litt lysere tenner. Slik er det heldigvis ikke lengre, så du slipper å grue deg til isende smerte om du ønsker å få lysere tenner.

Swiss Clinic Whitening System er tannbleking som du kan gjøre selv hjemme, og som er utviklet av nederlandske tannleger. Produktet er det samme som brukes av tannleger, men selvfølgelig til en brøkdel av prisen.

Swiss Clinic Whitening System tar bort organisk materiale fra tennene dine slik at du får tilbake den naturlige fargen på tennene. Om du fortsetter lover Swiss Clinic at tennene blir enda hvitere enn opprinnelsen.

I esken følger det med to skinner for over- og underkjeve i etui, tre sprøyter med blekegele og et skjema med tjue gulfarger slik at du kan følge med på utviklingen. Produktet er veldig enkelt å bruke.

Start med å dyppe en og en skinne i kokvarmt vann i 3-5 sekunder, putt skinnen inn i munnen og press tennene sammen i noen sekunder. Da blir skinnen tilpasset tennene dine slik at geleen kun blir på tennene og ikke flyter rundt i munnen.

Legg så en tynn stripe med gel i skinnene før du plasser dem i munnen. Der skal de være i 60 minutter, og du bruker produktet 10 dager etter hverandre.

Om du har lyst til å få hvitere tenner med Swiss Clinic Whithening System kan du gå rett inn på denne linken HER!

Og så er jeg så heldig å få dele ut 200 kr i rabatt slik at du kun betaler 480 kr. Rabattkoden er TONE200

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT