Ansikt,  Hudpleie

Proff maske-behandling hjemme!

Har du noen gang lurt på hvorfor du får så innmari mye finere hud etter en runde hos hudpleieren enn hva du klarer å få til med å bruke samme type produkter hjemme? Okay, så bruker de fantastiske produkter, men det kan fort være de samme produktene du bruker hjemme.

En hudpleier ser også på huden din hva du faktisk trenger totalt av produkter og behandling, noe som ikke alltid er like godt å vite selv. Dessuten har de tilgang til mange produkter, verktøy og apparater slik at de kan skreddersy behandlingen til huden din hver eneste gang.

Ikke minst kan de legge en plan for hva huden din trenger de neste månedene. Men tilbake til spørsmålet….

Den aller største forskjellen på behandling i salong og gjøre det selv er prosedyren. Altså hvordan du påfører og i hvilken rekkefølge. Vi hopper gjerne over både et og to trinn, og det gjelder både før og etter påføringen av maske!

Det er nemlig veldig viktig å rense huden godt og eksfoliere før du påfører masken. I videoen som du ser på min IGTV (link nederst) har jeg vært litt lettvintsara av praktiske årsaker. Jeg vil absolutt anbefale å vaske av rensen.

Men PCA Skin sine sminkefjernerservietter er faktisk veldig gode, og så lenge du i det minst bruker en micellar water etterpå er den topp å bruke. Aller helst vil jeg anbefale en gelrens som du vasker av. Denne er forresten fra Dr. Greve Pharma, og er veldig god!

Så er det veldig viktig at du fjerner døde hudceller. Pads med salisylsyre eller glycol (som disse fra Boost Apotek) funger fint, men om du har virkelig tørr hud eller at den er ru å ta på er det skikkelig skrubb med korn, syre og enzymer som gjelder!

Så skal masken virke! Det overflødige produktet du får på hendene smører du på hals, bryst og hender. Som regel er det produktrester igjen i posen. Det kan du bruke som nattserum under en fet krem for ekstra boost! Denne masken er fra Nordic Treat.

Etter at masken er tatt av føles det som om du har fryktelig mye produkt i huden. Hemmeligheten er å massere dette godt inn i huden. Du vil merke at når det har trukket inn vil du mest sannsynligvis føle at huden er litt stram. Det er fordi du ikke er ferdig med maske-behandlingen!

Du har kanskje lagt merke til at terapeuten stadig sprayer i ansiktet ditt. Du kan også gjøre det før påføring av masken, om huden din er ekstra tørr. Da blir huden forberedt på at den nå skal få næring. Dessuten er slike sprayer terapeutiske slik at du både blir avslappet og får mer energi – alt etter hvilke dufter og oljer som er i sprayen. Denne er fra Mario Badescu som roer ned både hud og sinn på en magisk måte!

Så skal du kjøre på med de produktene du pleier! Serum, krem og veldig gjerne øyekrem. Et ekstra tips på øyekremen ser du på IGTV! Her har jeg brukt produkter fra Doctor Babor Pro, Thalgo og Clarins.

Hele tiden har du nå massert ansiktet flere ganger! Det setter i gang sirkulasjonen, noe som i seg selv gir klarere hud!

Siste lille hemmelighet: Hos terapeuten slapper du heeeeeeeelt av! Det i kombinasjon med massasjen gjør at cellene dine jobber bedre. Så tipset er faktisk å legge seg nedpå mens masken virker! Masse lykke til!

Gjør oppmerksom på at produktene er mottatt for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Legg igjen et svar