Lepper,  Makeup,  Tester

Test av høstens leppestifter

Disse leppestiftene har jeg testet, og her ser du hvordan de faktisk ser ut på leppene! Fargene er litt mer mettet i virkeligheten – alltid vanskelig å fange farger på foto. Jeg har testet 13 forskjellige leppefarger i rød- , rosa og plommetoner.

I dag er det de dramatiske plommefargene som står for tur! De røde og rosa kan du se i tidligere blogginnlegg!

Må si jeg virkelig falt for to av disse fargene. Selv om lilla ikke er fargen jeg kommer til å bruke, så må jeg jo innrømme at det så litt kult ut på. Og jeg som egentlig er skikkelig feig når det kommer til farger og leppestifter! Men etter å ha testet disse leppestiftene fikk jeg virkelig lysten til å gå med leppestift med ordentlig farge.

Jeg har jo alltid visst det, siden jeg har jobbet som makeupartist i mange år, at man må påføre nok farge for at det virkelig skal bli bra! Og selvfølgelig må du sørge for at huden rundt munn er jevnet med foundation og concealer.

DIOR ADDICT/927

Denne er selvfølgelig ganske dus i fargen, men til gjengjeld veldig fin! Konsistensen er som en balm, og føles derfor veldig god på leppene. Favoritt nr 1!

MAC COSMETICS CREMESHEEN GLASS/PERFECT FRAME

Dette er min andre favoritt! Fargen er ganske kald (litt kaldere enn på bildet), og konsistensen deilig kremete og myk. Selv om det er en gloss er den ganske dekkende.

CHANEL ROUGE ALLURE VELVET/59

Testens bruneste! Konsistensen er veldig god, og sluttresultatet ligner veldig på glossen fra Mac. Men av de to liker jeg allikevel Mac best. Den er deilig å påføre, som en supergod krem.

URBAN DECAY MEGA MATTE/PANDEMONIUM

For en farge! Ikke noe jeg kommer til å gå med, men skal jeg på Halloween-fest kan det hende jeg går for den. For den er faktisk veldig kul på, men ikke min stil. Leppestiften er matt, og av den grunn også litt trå å få på. Må liksom legge på noen lag for at den skal dekke godt.

Legg igjen et svar