Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Lepper Makeup Tester

Test av høstens leppestifter

on
10. september 2016

Disse leppestiftene har jeg testet, og her ser du hvordan de faktisk ser ut på leppene! Fargene er litt mer mettet i virkeligheten – alltid vanskelig å fange farger på foto. Jeg har testet 13 forskjellige leppefarger i rød- , rosa og plommetoner.

I dag er det de dramatiske plommefargene som står for tur! De røde og rosa kan du se i tidligere blogginnlegg!

Må si jeg virkelig falt for to av disse fargene. Selv om lilla ikke er fargen jeg kommer til å bruke, så må jeg jo innrømme at det så litt kult ut på. Og jeg som egentlig er skikkelig feig når det kommer til farger og leppestifter! Men etter å ha testet disse leppestiftene fikk jeg virkelig lysten til å gå med leppestift med ordentlig farge.

Jeg har jo alltid visst det, siden jeg har jobbet som makeupartist i mange år, at man må påføre nok farge for at det virkelig skal bli bra! Og selvfølgelig må du sørge for at huden rundt munn er jevnet med foundation og concealer.

DIOR ADDICT/927

Denne er selvfølgelig ganske dus i fargen, men til gjengjeld veldig fin! Konsistensen er som en balm, og føles derfor veldig god på leppene. Favoritt nr 1!

MAC COSMETICS CREMESHEEN GLASS/PERFECT FRAME

Dette er min andre favoritt! Fargen er ganske kald (litt kaldere enn på bildet), og konsistensen deilig kremete og myk. Selv om det er en gloss er den ganske dekkende.

CHANEL ROUGE ALLURE VELVET/59

Testens bruneste! Konsistensen er veldig god, og sluttresultatet ligner veldig på glossen fra Mac. Men av de to liker jeg allikevel Mac best. Den er deilig å påføre, som en supergod krem.

URBAN DECAY MEGA MATTE/PANDEMONIUM

For en farge! Ikke noe jeg kommer til å gå med, men skal jeg på Halloween-fest kan det hende jeg går for den. For den er faktisk veldig kul på, men ikke min stil. Leppestiften er matt, og av den grunn også litt trå å få på. Må liksom legge på noen lag for at den skal dekke godt.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT