Ukategorisert

Farsdag! Gavetips til yngre og eldre fedre!

Farsdag til søndagen, og her kommer noen skjønnhetsprodukter i ulike prisklasser! Det fine er at du kan sette sammen et kit som er skreddersydd pappaen din eller pappaen til barna dine, og du kan velge deg produkter ut i fra lommeboka di!

Produktene jeg har valgt ut her er for ulike behov, og tilpasset typiske utfordringer menn har med hud og hår. Og selvfølgelig kan noen av dem brukes av absolutt alle!

Maria Nila, Revive Shampoo: Rensende sjampo for menn som trener mye, bruker caps og luer, eller som bruker mye stylingprodukter.

Hair Ritual by Sisley, Pre-Shampoo Purifying Mask: Rensende leiremaske som brukes før sjampo. Ved bruk av mye stylingprodukter og hodeplagg, og når hodebunnen er irritert.

Polo Ralph Lauren, RED, EdP: Rågod duft som passer veldig mange. Krydret med rød ingefær, salvie, trenoter og rav.

Foreo, Luna 3: Perfekt rensebørste for menn med både fet og tørr hud. Håndverker? Helt suveren til å fjerne støv som ligger langt nede i huden.

Maria Nila, Slate: Hårvoks for travle mannfolk, eller de som ikke liker å være for fjong!

Nordic Treat, Ansiktsmaske Ren: Svart maske med ingredienser som roer ned og balanserer sensitiv, irritert, tørr og rød hud.

Nordic Treat, Shaving Wipes: Hudvennlig barberskum i superpraktiske servietter som far kan ta med seg på tur!

Korres, Maple: Menn liker det praktisk , og gjerne alt i et produkter. Denne kremen er laget for at menn skal kunne bruke den under øynene også (ja, de trenger det!)!

Murad, Clarifying Body Spray: Det er ikke uvanlig at menn har kviser både på ryggen og andre steder. Denne sprayen hjelper veldig på det problemet.

Cosmica, Active Deo Stick: Denne deoen synes jeg lukter godt! Den er mild mot huden, og gir ikke hvite striper på klærne!

Gjør oppmerksom på at arbeidsprøvene er mottatt for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Legg igjen et svar