Ukategorisert

En messe i skjønnhetens tegn!

Om du er interessert i hva som skjer innen skjønnhet skal du ta turen til Telenor Arena neste lørdag eller søndag! Da går nemlig messen Health & Beauty av stabelen, og jeg er ganske sikker på at det kommer til å bli kjempeinteressant. På fredagen er det lukket messe for bransjen, men på lørdagen og søndagen er det åpent for alle!

Jeg har jo skrevet Spabeauty, og derfor har jeg fått med meg litt forskjellig av hva som kommer til å skje der ute! Kari Tveranger eier både Spabeauty og er primus motor for messen. Hun uttaler følgende:

– Alle sansene ivaretatt på årets messe! Du skal gå rundt i vakre omgivelse, det skal kjenne på masse gode dufter, du kan spise god mat og du kan få teste ulike type behandlinger om du ønsker det. Selv om Telenor Arena er stort, så vil du allikevel oppleve messen som intim. Stander og lounger er mer samlet, og i stedet for kalde betongvegger er messen fasjonabelt dekorert i rosa og svart. Årets program og innhold er veldig variert, for det satses på et mangfold av opplevelser og overraskelser slik at du skal sitte igjen med følelsen av at du har lært noe nytt, oppdaget noe nytt, har hatt det gøy og har blitt kjent med nye folk.

-Scenen er veldig sentral, så her må du følge med. Om du skal stå brud selv, kjenner noen som skal gifte seg eller pynte noen til den store dagen skal du få med deg brudeshowet. Der arrangeres det også annerledes foredrag og andre show. Det vil også foregå flere lukkede foredrag gjennom dagene som du kan melde deg på i forkant.

Den største nyheten for årets messe er alle de forskjellige loungene som er plassert rundt i lokalet. Der kan du sette deg ned, få informasjon om nyheter og trender, få behandlinger, konsultasjoner, gode opplevelser og mange gode tilbud. Mer info og billetter får du på www.health-beauty.no

Her er noe av det jeg ser mest frem til å få med meg:

GREEN LOUNGE

Bærekraftige produkter som både tar vare på kroppen og jorden vi bor på er i tiden. I Green Lounge kan du boltre deg i naturlige produkter for hud og hår, og bærekraftige klær. Du kan også smake på økologiske, velgjørende og smakfulle teer.

ANTIAGE LOUNGE

Hvem vil vel ikke vite hva som rører seg innen kosmetisk medisin! På Antiage Lounge vil Aleris oppdatere deg på det aller siste, og du kan også få konsultasjoner.

MAKEUP LOUNGE

Sminkemerket Make Up Store står for årets makeup lounge. Her kan du bli oppdatert på trender, oppdage nye produkter og få sminketips.  Frøya Cosmetics står ellers for sminken på alt som gjøres fra scenen.

HAIR LOUNGE

Frisørkjeden Nikita viser de siste trendene innen klipp, farge og styling. Du kan også benytte anledningen til å få stylet håret ditt – helt perfekt om du skal ut på lørdag kveld.

GENTLEMENS LOUNGE

Her skrelles all feminint dill bort, for dette er mannfolka sitt hjørne. Her får oppleve dyktige barberere fra Dapper Barbershop, som har hentet inn de fleste av sine barberere fra land der barbertradisjonen fortsatt står sterkt. Her kan du også nyte en real mannedrink.

Legg igjen et svar