Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Hår Stylingprodukter

Smarte stylingprodukter for blondiner!

on
3. november 2020

Fordelen med å ha vært blondine en liten stund er at jeg har hatt sjansen til å teste ut produkter for, ja, blondiner. Jeg har boltret meg i sjampoer og balsamer som forebygger gult og grønt skjær i håret, og jeg har kjent på hvor mye oftere jeg MÅ ta en hårkur fordi håret blir så porøst.

Men stylingprodukter ikke hva det en gang var. Dagens stylingprodukter er en fortsettelse av hva du gjorde i dusjen. De inneholder antioksidanter, oljer og andre godsaker som beskytter håret ytterligere utover dagen.

For blondiner finnes det også produkter som er med på å holde den blonde nyansen kald. Her er tre varianter som jeg virkelig digger!

L´Oréal Professionnel, Blondifier Blonde Bestie: Lysreflekterende beskyttelsesspray for bleket hår. Den fungerer som en topcoat som du sprayer på håret helt til slutt.

Moroccanoil, Dry Shampoo Light Tones: Tørrsjampo med lillafarge i, og holder derfor hårtonen kald. Den fungerer faktisk også i brunt hår.

Joico, Blonde Life Brilliant Tone Violet Smoothie Mousse: Fiolett mousse som ikke er klissete. Jeg føner aldri håret, men den fungerer utmerket allikevel. Håret får også en anelse lillaskjær når det i utgangspunktet er veldig kaldt i tonen. Er hårtonen varm vil den bare kjøle ned litt.

Om du har fulgt med litt så har du sett at jeg både har hatt rosa og lilla hår. På bildet over er jeg nyklipt, men noe av lillafargen jeg puttet i håret på nyttårsaften henger litt i. Fargene jeg har brukt er Color Shot Washout fra Björn Axén som er farger du blander med hårmasken din. Fargen går ut etter noen vasker, og jeg virkelig digger dem! Min favoritt har vært Steel Lavendel.

Dette er strengt tatt ikke styling, men hårpleie. Men jeg bare måtte ha den med allikevel siden fargen gir en stylingeffekt.

Gjør oppmerksom på at produkteksemplene i saken er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre skjønnhetsjournalistiske vurderinger.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT