Annonse,  Frisyrer,  Hår

Nå er det saltvannsbalm som gjelder – se frisyrer for kort og langt hår!

Den ultimate sommerfrisyren er og blir det soltørkede saltvannshåret man får etter en dag på stranden. Ja, med bare litt ekstra innsats kan du gå på hvilken som helst restaurant eller fest etter en dag i solen, og allikevel se fab ut! For ikke så altfor mange år siden kom derfor de aller første saltvannssprayene på markedet, nemlig for å etterligne saltvannlooken, bare i en litt renere form.

Dessuten har det kommet mange stylingteknikker med fletter og ulike stylingtenger som gjør saltvannsfrisyren enda flottere og mer variert.

Jeg tror at saltvannshår aldri kommer til å gå av moten, i alle fall ikke på sommerstid. Det trå, lett matte håret er så innarbeidet i våre assosiasjoner på ferie og sol. Men så er det jo så fint også da! Jeg må innrømme at typisk saltvannshår på mitt korte hår ikke alltid funker, men jeg har brukt saltvannspray ukentlig i mange år for å preppe håret og kombinert det med en paste og hårspray.

Men nå har det altså kommet en saltvannsbalm som er så utrolig bra, og for meg er det to produkter i ett! Sea Salt Pomade fra Fatboy er rett og slett en lett balm med saltsaltvann som gir lignende effekt som en saltvannsspray, men den må arbeides inn med hendene.

Finishen er litt blankere, noe jeg liker veldig godt, og den er også lettere å forme håret med siden den gir bedre hold. Fatboy sin Sea Salt Pomade kan brukes i håndkletørket og tørt hår, som preppeprodukt før andre stylingprodukter og til å forme håret. Den er også super som finishprodukt som du kan bruke til for eksempel til å samle tuppene dine med.

Men det som imponerer meg mest er at siden den ikke inneholder fett så blir produktet aldri klissete. Du kan hele tide påføre mer produkt i håret, helt til du er fornøyd med frisyren – uten at håret faller sammen eller føles fett.

Av samme lite “fete” grunn føles ikke puten din klissete når du skal sove, og du kan lett piffe opp frisyren igjen med kun å forme med litt vann. Den fettfrie konsistensen har flere fordeler. For når du vasker håret skylles faktisk mye av produktet ut med bare vann. Det igjen gjør at håret blir fort rent, og du vil ikke ha hudirriterende produktrester liggende igjen hodebunnen.

Fordi Sea Salt Pomade, og for så vidt alle de andre produktene fra Fatboy, har disse fordelene er de ekstra gunstige for deg som bruker mye caps fordi capsfrisyren er så enkel å piffe opp igjen. Dessuten vil den ikke gi deg kviser langs hårfestet som fettinnholdige produkter kan gjøre.

Pomaden fungerer altså bedre for deg som sliter med kviser generelt siden produktet ikke klistrer seg til huden på samme måte som fetere produkter, for eksempel via soveputen din eller hår som henger nedover ansiktet.

SLIK GJØR DU:

Min bloggkollega Anki Hansen som driver bloggen Skincarebyanki og jeg har laget en guide på hvordan du kan bruke Fatboy Sea Salt Pomade i kort og langt hår. Anki har et fantastisk flott, langt hår, og lengre ned på siden ser du linken til bloggen hennes der hun viser hvordan du kan style langt hår med produktet. Det er selvfølgelig mange flere muligheter både på kort og langt hår!

Anki har også tatt bildene av meg!

  • Start med å gni en liten mengde med produkt inn i hendene, og fordel produktet inn i håret med begge håndflatene.
  • Ta så en liten mengde til fra boksen som du fordeler kun i fingrene, og start med å forme håret slik du ønsker å ha det.
  • Jeg opplevde at jo mer produkt jeg påførte, og i flere omganger, jo kulere ble teksturen i håret og jo bedre hold fikk frisyren.
  • Til slutt brukte jeg litt hårspray for å fiksere luggen.
  • Første dagen tok jeg mye i håret for å kjenne på det, og forandret litt på frisyren uten at det falt sammen. Håret er lett å forme, og føles levende selv om du har en del produkt i det.

Gå inn på flinke Anki sin blogg www.skincarebyanki.no for å se hvordan hun stylet sitt fantastiske, lange hår med Fatboy Sea Salt Pomade!

Og lurer du på hvor du får kjøpt Fatboy går du inn på www.norsvehaircare.com eller mailer trond@fatboyhair.no

Legg igjen et svar