Looks,  Makeup

Rød eyeliner til Halloween

Jeg må innrømme at det hadde vært sykt kult å kunne lage en halloweensminke slik mange av de yngre beautyinfluenserene gjør. Jeg tenkte at det var jo ikke vits å lage enda en slik variant. For det første er de fantastisk flinke, og så tenkte jeg at jeg ville lage en litt enklere variant som passer oss litt mer voksne.

Valget falt derfor på rød eyeliner, som jeg synes kan være litt rått sammen med svart kajalsminke. Synes også at røde lepper er på sin plass! Alternativt kan du ta av noen av fargen på leppene, og slik at det bare er litt matt farge igjen.

For den rå “vampyrlooken” har jeg også latt være å bruke rouge. I tillegg er foundation lysere og litt lettere, og har en liten dæsj med skimmer i seg.

Hvordan jeg legger sminken kan du se i min IGTV og Reels på instagram. Linkene finner du

HER

og

HER

Jeg har brukt rød lipliner som kajal! Først og fremst fordi jeg ikke hadde en rød våt eyeliner. lipliner blir heller ikke fullt så hardt, og du kan softe den ut om du vil. Det aller beste er om den er vannfast!

  • YSL, Couture Colour Clutch
  • Korres, Black Volcanic Minerals
  • Nars, Climax Extreme
  • YSL, Le Cushion Encre de Peau, Wild Shimmer
  • Essie, Expressie, Esmalte
  • Benefit, Brow Zing
  • YSL, Tatourage Couture Velvet Cream Lipstick, 209
  • Erborian, CC Crème, Clair
  • Benefit, Gimme Brow+, 3
  • Shiseido, Smoothing Lp Pencil, RD 305

Alle produktene er mottatt av leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering!

Legg igjen et svar