Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Looks Makeup

Rød eyeliner til Halloween

on
30. oktober 2020

Jeg må innrømme at det hadde vært sykt kult å kunne lage en halloweensminke slik mange av de yngre beautyinfluenserene gjør. Jeg tenkte at det var jo ikke vits å lage enda en slik variant. For det første er de fantastisk flinke, og så tenkte jeg at jeg ville lage en litt enklere variant som passer oss litt mer voksne.

Valget falt derfor på rød eyeliner, som jeg synes kan være litt rått sammen med svart kajalsminke. Synes også at røde lepper er på sin plass! Alternativt kan du ta av noen av fargen på leppene, og slik at det bare er litt matt farge igjen.

For den rå “vampyrlooken” har jeg også latt være å bruke rouge. I tillegg er foundation lysere og litt lettere, og har en liten dæsj med skimmer i seg.

Hvordan jeg legger sminken kan du se i min IGTV og Reels på instagram. Linkene finner du

HER

og

HER

Jeg har brukt rød lipliner som kajal! Først og fremst fordi jeg ikke hadde en rød våt eyeliner. lipliner blir heller ikke fullt så hardt, og du kan softe den ut om du vil. Det aller beste er om den er vannfast!

  • YSL, Couture Colour Clutch
  • Korres, Black Volcanic Minerals
  • Nars, Climax Extreme
  • YSL, Le Cushion Encre de Peau, Wild Shimmer
  • Essie, Expressie, Esmalte
  • Benefit, Brow Zing
  • YSL, Tatourage Couture Velvet Cream Lipstick, 209
  • Erborian, CC Crème, Clair
  • Benefit, Gimme Brow+, 3
  • Shiseido, Smoothing Lp Pencil, RD 305

Alle produktene er mottatt av leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT