Lepper,  Looks,  Makeup,  Negler,  Øyne

Maritim inspo

Jeg ble bare så veldig inspirert selv da jeg så disse fine maritime etuiene at jeg bare måtte dele det. Maritime farger og mønstre er jo et forfriskende vårtegn. Dessuten går det aldri av moten, ja, jeg tror knapt nok at det ikke er mulig å gå lei.

Det mest klassiske er dyp rød sammen med marineblått og hvitt, men jeg vil også slå et slag for den litt mer nostalgiske oransjerøde fargen som i alle fall drar meg tilbake til min 70-talls barndom, og som igjen er inspirert av 40-tallet.

Jeg synes denne oransjerøde leppestiften i fargen Idôle fra Lancôme, med kremete og lett transparente konsistens, er helt nydelig til den blå kjolen min som jeg kjøpte i Spania for noen år siden.

Neglelakken er et strøk den dyp røde Just Bitten fra Orly som jeg har over den perlemorsfargede Crystal Healing fra samme merke.

De andre lakkene er Korres i Royal Red, Emité Make Up i Cole, Orly i Vitamin Bust og Opi i Blossom.

En maritim look trenger også litt solkysset glød, noe du oppnår lett med et solpudder. Dette nydelige skrinet er fra Lancôme. Legg merke til de tre ordene på lokket – liberté, égalité, feminité som er ordspill på det franske mottoet liberté, égalité, fraternité (frihet, likhet, brorskap).

TIPS: Ikke bruk solpudder som et pudder, men bruk det til å konturere ansiktet med. Legg for eksempel matt pudder under kinnbein og langs siden på ansiktet om det er litt rundt. Skimmerende solpudder kan du legge på ansiktets topper – der hvor solen treffer.

Blått kan føles vågalt, men om du legger den som en liner eller kun har på øyelokket blir blåfargen helt dronning mot en solkysset hud.

Hypnose Palette i fargen Bleu Hypnotique fra Lancôme.

Her er nok etuiet mer klassisk maritimt enn innholdet, men om du har vært i Ibiza skjønner du inspirasjonen bak fargene. Knalle farger på øyelokk og lepper er definitivt inn i sommer, så det er bare å begynne å øve. Riviera fra Anastasia Beverly Hills.

TIPS! Velg en kraftig farge, selv om trendene faktisk gir deg lov til å være litt påfugl.

Ønsker deg en riktig god start på våren med masse ny energi og en dæsj med maritime fargeklatter til!

Produktene er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Legg igjen et svar