Looks,  Makeup,  Øyne

Fargefest for øyesminken!

Jeg sminker gjerne øynene mine i dype nyanser av lilla, grønt og blått. Det er der i mot veldig sjeldent at jeg leker med farger som gul eller rosa. Det har noe med mitt levde liv på 80-tallet å gjøre, da neon og sterke pasteller var en del av min hverdag.

Jeg har kaster meg ut i høstens fargerike trend, og brukt knall gul sminke under øynene. Føltes litt sommerlig først, men etter en runde med svart ble øyesminken i gull, bronse, gult og lilla godkjent for høstlig bruk.

Du ser hele videoen med fremgangsmåte på min IGTV HER!

Dette kan ikke jeg bruke, sier du! Hvorfor ikke, spør jeg! Jeg er for gammel, og jeg kler ikke øyeskygge, sier du! Tullprat, sier jeg! Du må bare gjøre forarbeidet først med riktig hudpleie og base.

Jeg er helt enig at gul og lilla øyeskygge, eller for den saks skyld sotede øyne i brunt og svart, ikke ser bra ut med mørke ringer under øynene eller buskete bryn som ikke har vært nappet før.

Om du har lyst til å lære deg noe nytt må du faktisk gjøre en liten jobb først, og gjøre det lille som kreves. Som for eksempel å sørge for at du har riktig farge på foundation, fjerner blå ringer under øynene og har jevn hud fri for tørre hudceller (rens og skrubb).

Hvordan jeg har gjort sminken ser du på IGTV, produktoversikten ser du under!

 • Marina Miracle, Flower Berry Essence
 • Ren, Perfect Canvas
 • Clarins, Everlasting Youth Fluid, farge 109
 • Giorgio Armani, Luminous Silk Concealer (fra Gimle Parfymeri), farge 7.
 • YSL, Couture Colour Clutch
 • Linda Johansen, High Light Sunkissed
 • Flaer, Foundation & Concealer Brush + Detailed Blending Blush
 • Sisley, Le Phyto Gloss, farge 2
 • Benefit, Brow Zings Pro Palette
 • Nars, Climax Extreme
 • Korres, Professional Kohl

Gjør oppmerksom på at alle produktene er mottatt av leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Legg igjen et svar