Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Looks Makeup Øyne

Fargefest for øyesminken!

on
23. oktober 2020

Jeg sminker gjerne øynene mine i dype nyanser av lilla, grønt og blått. Det er der i mot veldig sjeldent at jeg leker med farger som gul eller rosa. Det har noe med mitt levde liv på 80-tallet å gjøre, da neon og sterke pasteller var en del av min hverdag.

Jeg har kaster meg ut i høstens fargerike trend, og brukt knall gul sminke under øynene. Føltes litt sommerlig først, men etter en runde med svart ble øyesminken i gull, bronse, gult og lilla godkjent for høstlig bruk.

Du ser hele videoen med fremgangsmåte på min IGTV HER!

Dette kan ikke jeg bruke, sier du! Hvorfor ikke, spør jeg! Jeg er for gammel, og jeg kler ikke øyeskygge, sier du! Tullprat, sier jeg! Du må bare gjøre forarbeidet først med riktig hudpleie og base.

Jeg er helt enig at gul og lilla øyeskygge, eller for den saks skyld sotede øyne i brunt og svart, ikke ser bra ut med mørke ringer under øynene eller buskete bryn som ikke har vært nappet før.

Om du har lyst til å lære deg noe nytt må du faktisk gjøre en liten jobb først, og gjøre det lille som kreves. Som for eksempel å sørge for at du har riktig farge på foundation, fjerner blå ringer under øynene og har jevn hud fri for tørre hudceller (rens og skrubb).

Hvordan jeg har gjort sminken ser du på IGTV, produktoversikten ser du under!

 • Marina Miracle, Flower Berry Essence
 • Ren, Perfect Canvas
 • Clarins, Everlasting Youth Fluid, farge 109
 • Giorgio Armani, Luminous Silk Concealer (fra Gimle Parfymeri), farge 7.
 • YSL, Couture Colour Clutch
 • Linda Johansen, High Light Sunkissed
 • Flaer, Foundation & Concealer Brush + Detailed Blending Blush
 • Sisley, Le Phyto Gloss, farge 2
 • Benefit, Brow Zings Pro Palette
 • Nars, Climax Extreme
 • Korres, Professional Kohl

Gjør oppmerksom på at alle produktene er mottatt av leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT