Looks,  Makeup

Glam hverdagssminke – med masse tips!

Jeg er av den typen som liker å pynte meg til hverdags også! Jobben jeg har gjør det også ofte mulig å gå med litt penere antrekk med høye heler og paljetter, selv om det er en tirsdag. Andre dager er det joggesko og sminkefritt ansikt, uten at jeg bryr meg vesentlig over det.

Det passer meg helt utmerket! For noen dager har jeg hverken tid eller lyst til å pynte meg, mens andre dager bare trenger jeg et par heler, dyreprint, bærfargede lepper eller grønnsotede øyne!

Føler meg faktisk heldig som kan følge min egen dresskode!

I går la jeg ut en sminkevideo i IGTV med smarte tips på hvordan sprite opp hverdagssminken litt. Det handler om riktig valg av produkter slik at selv om du kliner litt til så ser du ikke ut som om du skal på nyttårsfest! Sjekk videoen i linken under eller gå inn på min instagram @beautybytone.

Ser at i videoen så brenner produktene litt ut, men du finner dem i denne posten!

  • Nouba, Maxitech
  • Dior, Backstage Custom Eye Palette
  • Youngblood Minral Cosmetics, Eyes & Cheeks
  • YSL, Rouge Couture The Metallics, 102
  • Tind of Norway, Coal Eye & Brow Pencil
  • Glo Skin Beauty, Liquid Bright Concealer, Brighten og Sunburst
  • Sothys, Intense Look Eye Pencil, 901
  • Glo Skin Beauty, Illuminating Primer
  • Inika Organic, BB Cream

Legg igjen et svar