Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Looks Makeup

Glam hverdagssminke – med masse tips!

on
6. februar 2020

Jeg er av den typen som liker å pynte meg til hverdags også! Jobben jeg har gjør det også ofte mulig å gå med litt penere antrekk med høye heler og paljetter, selv om det er en tirsdag. Andre dager er det joggesko og sminkefritt ansikt, uten at jeg bryr meg vesentlig over det.

Det passer meg helt utmerket! For noen dager har jeg hverken tid eller lyst til å pynte meg, mens andre dager bare trenger jeg et par heler, dyreprint, bærfargede lepper eller grønnsotede øyne!

Føler meg faktisk heldig som kan følge min egen dresskode!

I går la jeg ut en sminkevideo i IGTV med smarte tips på hvordan sprite opp hverdagssminken litt. Det handler om riktig valg av produkter slik at selv om du kliner litt til så ser du ikke ut som om du skal på nyttårsfest! Sjekk videoen i linken under eller gå inn på min instagram @beautybytone.

Ser at i videoen så brenner produktene litt ut, men du finner dem i denne posten!

  • Nouba, Maxitech
  • Dior, Backstage Custom Eye Palette
  • Youngblood Minral Cosmetics, Eyes & Cheeks
  • YSL, Rouge Couture The Metallics, 102
  • Tind of Norway, Coal Eye & Brow Pencil
  • Glo Skin Beauty, Liquid Bright Concealer, Brighten og Sunburst
  • Sothys, Intense Look Eye Pencil, 901
  • Glo Skin Beauty, Illuminating Primer
  • Inika Organic, BB Cream
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT