Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Looks Makeup

Helgens makeup er varm og skinnende, litt metallisk og rosa

on
29. mai 2020

Sommersminke for meg er øyesminke med detaljer av kobber, bronse, grønt, gull, sjampanje og svart. I kinnene liker jeg å bruke nyanser av fersken og aprikos, sammen med bronzere.

Vanligvis går jeg for skinnende lepper i en naturlig farge, men denne gangen hentet jeg frem min Chanel leppestift i min all time favoritt rosafarge til leppene. Love it!

Her er i alle fall litt inspo pluss noen tips til hvordan bruke produktene!

HUDEN

  • Hva du har lagt under sminken er helt essensielt! I tillegg til rens (selvfølgelig) har jeg brukt serum og dagkrem med SPF. Her har jeg bruke serien Dark Spot Duo fra Doctor Babor.

BASEN

  • Deretter har jeg brukt primer, foundation med fukt og cc cream for huden under øynene (Benefits, Helena Rubinstein, Erborian).
  • Deretter la jeg highlighterpenn å beinet rundt øynene (klappet inn med fingrene), på neserygg og på haka (YSL).
  • Denne gangen dristet jeg meg også til med skimrende highlighter stift på toppen av kinnbeinene (Babor).

KINNENE

På kinnene har jeg lekt meg med rouge/bronzer-paletten til Benefits. Jeg brukte også litt av rougen i den fargerike eksen, men det er strengt tatt unødvendig. Paletten har alt du trenger.

Start med et matt solpudder som du legger under hake, kjeve og kinn. Deretter velger du en rouge som du legger på eplekinnene og blander det hele med en touch av den skimrende rosegullfargede highlighteren. Da får du en litt poppende 3D-effekt på kinnene. Skrinet funker forresten også på øynene!

Skimmeret i paletten har jeg lagt under brynene, i øyekroken og litt på overleppen.

ØYNENE

  • Før skimmeret startet jeg med lys skygge over hele øyelokket. Deretter lag jeg først et lag med den grønne skyggen fra vippene og opp til globalen. Husk å softe ut med kosten (Sisley)!
  • Deretter fuktet jeg kosten og påførte med grønn skygge på lokk og under øyet. Da blir fargen mer metallisk og klarere.
  • Kajalen har jeg lagt mest i ytterkant med en liten cateyestrek for å trekke øynene litt oppover. Jeg har også lagt svart kajal på våtkanten (Tind of Norway).
  • Så brynene! Her er brynene ganske naturlige, kun markert en anelse (Giorgio Armani).

Til slutt påførte jeg et raust lag med maskara på overvippene. Det er fordi jeg liker at øynene mine løftes litt, men har du øyne som skrår oppover påfører du også maskara under øynene i ytterkant (Clarins).

LEPPENE

  • På leppene har jeg brukt min favorittrosa leppestift fra Chanel etter at jeg først påførte litt skimmer.
  • Til slutt sprayet jeg rosemisten fra Mario Badescu over hele ansiktet for å låse sminken!

Håper du har lyst til å prøve hele eller deler av sminken! Et tips: Om du har lyst på skimmer, men ikke vil kjøpe stor palett eller et stort produkt, kan du bruke skimmerskyggen fra en skyggepalett. Lykke til!

Jeg gjør oppmerksom på at produktene er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT