Annonse,  Ansikt,  Hudpleie

Fukt à la Elizabeth Arden – en kapsel er nok!

Jeg har et helt spesielt forhold til Elizabeth Arden! Hun er virkelig så veldig mye mer enn navnet på et kosmetikkmerke! Mens kvinner fortsatt ikke hadde stemmerett åpnet Elizabeth Arden Red Door Spa i 1910 på Fifth Avenue i New York. Hun startet dermed en æra, var pioner, innovatør og la grunnlaget for skjønnhetsindustrien vi kjenner i dag!

Visste du det? Jeg har faktisk satt meg inn i denne delen av beautyhistorien, og jeg kan love deg at du har mye å takke Mrs Arden for!

Jeg er så heldig at jeg faktisk har vært på den orginale Red Door Spa i New York også. Det vil si, ikke den aller første, for de ble så store at de måtte flytte til litt større lokaler rett bort i gaten! Lover, det er virkelig som å tre tilbake til en annen verden med crooner på høytaleren, hele Ardens produktsortement som du kun får der og utsikt utover NY. For en opplevelse!

CERAMIDE-KAPSLER: EN INNOVASJON

Elizabeth Arden var en stor pioner, og hennes innovative mentalitet har blitt videreført i de neste generasjonene. Du kjenner helt sikkert til kultproduktet Eight Hour Cream fra 1930, og du har helt sikkert lagt merke til de små gullfargede kapslene med Ceramide som har hjulpet kvinner med gusten hud siden 1990.

For tre, fire år siden ble der i mot formulaen til Ceramide-kapslene forbedret slik at de fungerer bare enda bedre. Jeg var så heldig å få være med på lanseringen av de nye kapslene i en konstruert Arden-leilighet i New York, og fikk snakke med de som har utviklet den nye formulaen (på bildet under). 

I tillegg til ceramider tilfører også kapslene vitamin A og vitamin C til huden – to supervitaminer som er med på å holde huden ungdommelig!

Så hva er egentlig ceramider? 40-50% av lipidene som allerede finnes i huden din er ceramider. Ceramider er med på å holde hudbarrieren sterk, frisk og ungdommelig. Med alderen produserer huden mindre av dette fettstoffet, noe som gjør at huden blir tørrere, blir slapp og får rynker, i tillegg til at den blir sårbar for ytre påvirkninger.

Ceramide-kapsler er et veldig godt valg både til å forebygge, beskytte og for å forbedre huden når den er som beskrevet over!

CERAMIDE + HYALURONSYRE = NY INNOVASJON

Nå har Arden tatt  ceramidene til nye høyder, og skapt enda en ny innovasjon som nylig ble plassert ut i butikkhyllene: HYALURONIC ACID CERAMIDE CAPSULE HYDRA-PLUMPING SERUM!

Hyaluronsyre er virkelig en av mine favorittingredienser! At et stoff er i stand til å binde vann til seg inntil 1000 ganger sin egen vekt er intet annet enn magisk! Når du i tillegg kombinerer hyaluronsyre med ceramider, så sier det seg selv at de små, nyskapende kapslene kan gjøre underverker for tørr, slapp og gusten hud.

For fuktkapslene er virkelig helt fantastiske! Huden føles myk, fuktig og plump absolutt hele dagen, og i den tørre tiden vi står foran nå kan en kapsel om dagen være redningen for nettopp din hud! Jeg skal forklare deg litt mer hvorfor de er så innmari bra!

DOBBELLÅS HYDRERINGSSYSTEM: Dette er en ny teknologi som Elizabeth Arden har utviklet. Vet det høres veldig komplisert ut, men det går rett og slett ut på at hyaluronsyren trekker inn fukt til huden din, mens ceramidene holder hudbarrieren intakt slik at fuktigheten ikke fordamper ut. Dermed holder huden seg fuktig og myk mye lengre.

NULL H2O-TEKNOLOGI: Molekylet er 500x mindre enn tradisjonell hyaluronsyre, og kan derfor bevege seg 4x dypere ned i huden.

Dette gjør at

  • huden blir fyldigere og får tydeligere konturer
  • huden holder seg hydrert og får glød
  • huden blir glattere og mykere
  • huden generelt føles mye bedre og blir mindre sensitiv

LITT TIL...

HYALURONIC ACID CERAMIDE CAPSULE HYDRA-PLUMPING SERUM er laget av 100% nedbrytbare, vegetabilske og mineralbaserte materialer, er uten duft og er dermatologisk testet.

I tillegg til hyaluronsyre i forskjellige størrelser og beskyttende ceramider inneholder også kapslene andre oljer samt ingefærekstrakt som jobber med elastinet i huden – det som gjør at huden holder seg smidig og fast!

Lover, huden din kommer til å elske Hyaluronic Acid Ceramide Capsule Hydra-Plumping Serum denne høsten og vinteren! Og husk, en kapsel om dagen under din fuktighetskrem (på nyrenset hud) kan være nok!

Legg igjen et svar