Kropp,  Parfyme

Ahhhh… duften av fred og ro! Det er ren luksus!

Nå om dagen har jeg et stort behov for ro, varme og nærhet! Hva jeg fyller dagene mine med, hvilken musikk jeg hører på, hvordan jeg pynter hjemme og hva slags type mat jeg lager gjenspeiler veldig hvordan jeg har lyst til å ha det om dagen.

Fred! Trygghet!

For meg er det ren luksus! Det å ta meg tid til å sitte ved vindusplassen i stua om morgenen, med en kopp kaffe, og se utover Oslo by som våkner. Uten å måtte gjøre noe mer enn det.

Annet enn å dra inn duften av nytraktet kaffe som blander seg med eimen etter den gode middagen fra kvelden før og det søtlige duftlyset jeg har tent med solbær og vetiver.

Ro! Det er ren luksus!

Jeg liker å omgi meg med fine ting, skape stemning og få alle rundt meg til å kose seg. Med musikk, vakre blomster, gode råvarer, velvalgte smaker og dufter.

Dufter!

Helt essensielt, og akkurat nå skal de gi ro, varme, trygghet, nærhet og en god dose sensualitet! Sensuelle krydder, kraftfulle blomster, varme bær, sødme fra amber og vanilje som ligger på et lunt gulv av musk, kasjmir og tresorter.

En svensk kollega av meg beskrev slike parfymer med et stort teppe elle genser av kasjmir som du tyller rundt deg på en kjølig dag!

Fred! Ro! Trygghet! Luksus!

Her er noen nye og gamle parfymer som gir meg akkurat denne følelsen! Noen jeg bruker på dagtid, noen jeg bruker på kvelden eller til fest. Eller bare når jeg føler for det!

Gjør oppmerksom på at produktene er mottatt for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

  • Narciso Rodriguez, Narciso Ambrée: Trenoter, ylang ylang, frangipani, musk og rav.
  • Maison Lancôme, Jasmins Marzipane: sambac sjasmin, mandeltre, musk og kasjmir.
  • Maison Lancôme, Magnolia Rosae: Magnolia, roser, musk og kasjmir.
  • Lancôme, Idôle: bergamott, pære, fire ulike roser, sjasmin og musk.
  • Armani Privé, Cuir Zerzura: mandarin, fiolblader, skinn og burbonvanilje.
  • Lalique, Noir Premier Fruits du Mouvement1977: plomme, sjasmin, madarin, ingefær, pepper, kasjmir, amber og sandeltre.
  • Korres, Cashmere Kumquat: kumquat, appelsinblomst, myk vanilje og kasjmir.
  • Les Soeurs de Noé (Gimle Parfymeri)! Mine favortter Amazing Jade og Jardin de Macarons

Legg igjen et svar