Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Parfyme

Ahhhh… duften av fred og ro! Det er ren luksus!

on
11. oktober 2020

Nå om dagen har jeg et stort behov for ro, varme og nærhet! Hva jeg fyller dagene mine med, hvilken musikk jeg hører på, hvordan jeg pynter hjemme og hva slags type mat jeg lager gjenspeiler veldig hvordan jeg har lyst til å ha det om dagen.

Fred! Trygghet!

For meg er det ren luksus! Det å ta meg tid til å sitte ved vindusplassen i stua om morgenen, med en kopp kaffe, og se utover Oslo by som våkner. Uten å måtte gjøre noe mer enn det.

Annet enn å dra inn duften av nytraktet kaffe som blander seg med eimen etter den gode middagen fra kvelden før og det søtlige duftlyset jeg har tent med solbær og vetiver.

Ro! Det er ren luksus!

Jeg liker å omgi meg med fine ting, skape stemning og få alle rundt meg til å kose seg. Med musikk, vakre blomster, gode råvarer, velvalgte smaker og dufter.

Dufter!

Helt essensielt, og akkurat nå skal de gi ro, varme, trygghet, nærhet og en god dose sensualitet! Sensuelle krydder, kraftfulle blomster, varme bær, sødme fra amber og vanilje som ligger på et lunt gulv av musk, kasjmir og tresorter.

En svensk kollega av meg beskrev slike parfymer med et stort teppe elle genser av kasjmir som du tyller rundt deg på en kjølig dag!

Fred! Ro! Trygghet! Luksus!

Her er noen nye og gamle parfymer som gir meg akkurat denne følelsen! Noen jeg bruker på dagtid, noen jeg bruker på kvelden eller til fest. Eller bare når jeg føler for det!

Gjør oppmerksom på at produktene er mottatt for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

  • Narciso Rodriguez, Narciso Ambrée: Trenoter, ylang ylang, frangipani, musk og rav.
  • Maison Lancôme, Jasmins Marzipane: sambac sjasmin, mandeltre, musk og kasjmir.
  • Maison Lancôme, Magnolia Rosae: Magnolia, roser, musk og kasjmir.
  • Lancôme, Idôle: bergamott, pære, fire ulike roser, sjasmin og musk.
  • Armani Privé, Cuir Zerzura: mandarin, fiolblader, skinn og burbonvanilje.
  • Lalique, Noir Premier Fruits du Mouvement1977: plomme, sjasmin, madarin, ingefær, pepper, kasjmir, amber og sandeltre.
  • Korres, Cashmere Kumquat: kumquat, appelsinblomst, myk vanilje og kasjmir.
  • Les Soeurs de Noé (Gimle Parfymeri)! Mine favortter Amazing Jade og Jardin de Macarons
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT