Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Hender Kropp

Kulde er rene rynkemaskinen for hendene dine!

on
5. desember 2017

Det sies også at alderen synes raskest på hendene og på halsen, og det stemmer! Vi kan være flinke til å passe på huden i ansiktet, mens hendene går for lut og kaldt vann. Vi bruker dem jo til alt, i tillegg til at de må tåle alle mulige såper og vaskemidler. Nå om dagen må de tåle kulda, og om du ikke beskytter dem er kulda rene rynkemaskinen.

Så nå om dagen er jeg veldig avhengig av å smøre meg på hendene. Jeg merker jo veldig godt at når det blir kaldere i lufta blir hendene mine så utrolig mye tørrere. Grunnen er at kald luft er tørt, og det tiltrekker seg all fuktighet. Siden du har lite fett på hendene fordamper fuktigheten ut av huden veldig raskt, med mindre du er flink til å beskytte dem med hansker og gode kremer som forhindrer fordampningen.

Jeg har derfor håndkremer over alt – i vesken, på badet og på nattbordet. I tillegg har jeg byttet ut til mildere håndsåper som renser hendene skånsomt. For tiden er det Grown Alchemist sin Hand Wash som står på kjøkkenbenken min, som dufter deilig av appelsin, sedertre og salvie. Kan virkelig anbefale!

Der i mot er jeg ikke like flink til å pleie neglene og neglebåndene mine som med resten av hendene mine. Der er jeg skikkelig dårlig, men det har jeg gjort noe med ved å ha olje i vesken, på nattbordet og på badet. Jeg ser jo hvor god effekt oljene har, selv etter kun en påføring, så det er bare få oljen inn i rutinene.

Neglebåndene blir jo så flisete og sprukne, og neglene tørre og sprø når de ikke får den pleien de fortjener. En ting er at neglelakken og neglene ser penere ut når de er myke og smidige. En annen ting er at du forhindrer små betennelser som kan være ganske vonde. Dessuten sitter neglelakken så mye lengre på!

Under får du godt kjøpetips til hender og negler!

Rituals, The Ritual og Dao Inner Peace Hand Balm er perfekt å ha stående på badet eller på et gjestetoalett. Den dufter av hvit lotus og Yin Yin Ren som blant annet brukes i kinesisk medisin. Den inneholder også sheasmør.

Declaré Caviar Perfection Hand Cream er bare så utrolig deilig, og er det man kan kalle hverdagsluksus! Den gjør bokstavelig talt hendene silkemyke fordi den faktisk inneholder silke.

Kalahari Phyto Hand Mask er en maske du skal bruke om natten. Du skal smøre hendene inn med et tykt lag krem og ta på deg bomullshansker. Jeg lover deg at hendene ser helt annerledes ut når du våkner opp om morgenen. Men jeg har også brukt den som vanlig krem, men da kan den føles litt lett. Og så dufter den så deilig!

Hand Chemistry Pro-Repair Skincare for hands er rett og slett en klinisk håndkrem som behandler 8 forskjellige aldringstegn på huden. Den lover veldig store forandringer på kun 10 dager. Jeg starter på håndkremkuren nå, så følg på Instagram for før og etterbilder!

Neglebåndene må hele tiden pleies, og den aller viktigste du gjør er å bruke en pleiende olje på negler og neglebånd. Har du forresten lagt merke til at neglebånd og huden rundt neglene blir ekstra sprø og harde når du biter dem av? Det er faktisk enzymene i spyttet ditt som er årsaken tid det. 

Beter Elite Cuticle Cutter, Pusher and Nail File er et 3-i-1-produkt! Du kan både fjerne overflødig neglebånd, skyve dem nedover og du kan file neglene. Husk at neglebåndene bør være myknet opp når du gjør dette. I tillegg må du være veldig forsiktig.

Orly Argan Oil Cuticle Drops er er som mat for tørre neglebånd! Jeg liker generelt Orly veldig godt, og neglelakken jeg har på bildet er derfra. Den har faktisk holdt i hele 8 dager nå, og den er garantert fin et par dager til!

Skulle uhellet være ute, og du får et hakk i neglen er det kjekt med en glassfil i vesken. Den filer neglene skånsomt. Denne er fra Londontown. Denne kan du også bruke som en slags buffer på negleplaten når du vil at neglelakken skal sitte ekstra lenge på. Igjen, husk å være veldig lett på hånden!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT