Ansikt,  Hudpleie

Slik drøyer du “sommerkremen” litt lengre!

Jeg tenkte egentlig bare komme med et veldig smart tips for høst- og vinterpleien av huden din, og det er å investere i en ansiktsolje! Jeg vet nemlig at mange synes at huden er litt tørr om dagen, og at favorittkremen fra i sommer liksom ikke holder mål lengre.

Da er faktisk mitt tips å tilsette litt olje i kremen din, så vil den automatisk føles litt rikere.

Du kan også selvfølgelig bruke oljen som et serum, noe jeg foretrekker. Du kan også tilføre noen oljer på toppen, etter annen serum og krem. På den måten kan du justere hudpleien din ettersom hvordan huden din føles.

Et tips til… Masser inn noen dråper olje når huden føles litt tørr og dratt litt utpå dagen. PC, generell oppvarming og tørr luft gjør sitt for å tørke ut huden din. Dessuten dufter olje veldig godt, slik at du automatisk får et aromatisk avbrekk.

Disse oljene er fra Mádara, Kiehl´s, Sensai, Clarins, Weleda og REN Skincare. Clarins Double Serum og Kiehl´s Midnight Recovery Consentrate er to klassikere som du alltid kan stole på. De er mottatt av leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Legg igjen et svar